startpagina

Leermiddelenspecialisten voor de 21e eeuw

Welkom

Leren is belangrijker dan ooit. In een samenleving die snel verandert is het de sleutel naar succes. En leren vindt vandaag de dag overal plaats: op school, thuis, op het werk en onderweg. Door de digitale mogelijkheden en slim gebruik van ICT ontstaan hierbij vele nieuwe mogelijkheden en leermiddelen. De kunst is om ze te vinden of te maken en vervolgens te benutten.

Leertijd is een samenwerkingsverband van onderwijsprofessionals die u hierbij graag helpen. Wij begeleiden u graag bij de visie-ontwikkeling, bij de keuze en bij de doorontwikkeling van de leermiddelen die uw organisatie verder gaan brengen. Dit doen wij door overzicht te bieden, advies te geven en projecten te leiden. Daarbij zijn wij zowel gericht op leerstof en content als op systemen en devices.

Van een samenwerking met de mensen van Leertijd mag u veel verwachten. Wij noemen dat de 3 keer 10%-regel. Deze staat voor 10% meer leeropbrengst, 10% meer leermotivatie en 10% kostenbesparing. Wij gaan deze uitdaging graag samen met u aan.