Welkom


Welkom bij jouw leerpad flexibiliteit.

We hebben dit leerpad ontwikkeld om een boost te geven aan jouw flexibiliteit en jouw aanpassingsvermogen. Kan jij goed omgaan met veranderingen?

Aan de hand van verschillende bronnen, zoals games en video's, doorloop je de levels en verdien je badges wanneer je een level voltooit.

Waarom is flexibiliteit belangrijk?


Flexibiliteit is het vermogen om onze manier van denken en handelen in verschillende situaties aan te passen. Door flexibel te zijn kan je snel en op een goede manier de situatie analyseren en alternatieve plannen bedenken om aan jouw doelen of vereisten te voldoen. Flexibiliteit is een belangrijke skill om te overleven in onze snel veranderende wereld.

Hoe werkt het?

Er zijn drie levels in dit leerpad: engage, participate en demonstrate. In elk level ga je aan de slag met verschillende bronnen. Terwijl je door het leerpad gaat, volgen we je betrokkenheid. Voor elk level die je bereikt, krijg je een badge. In de eerste twee levels ga je aan het werk met video's, podcasts en natuurlijk, onze schitterende Triple E-dge game. Het derde level is praktijkgericht. In dit level toon je hoe flexibel je bent. Het is voor jou een kans om ons te laten zien wat je in huis hebt.