Welkom


Welkom bij jouw leerpad communicatie.

We hebben dit leerpad ontwikkeld om jouw communicatieve vaardigheden een boost te geven. We laten jou groeien tot een echte communicatie pro. Aan de hand van verschillende bronnen, zoals games en video's, doorloop je de levels en verdien je badges wanneer je een level voltooit.

Waarom is de skill communicatie belangrijk?

"Communication makes the world go round,"
zei Richard Branson, eigenaar van de Virgin Group.


Hij zei ook "Communicatie maakt menselijke verbindingen mogelijk, het stelt ons in staat om te leren, te groeien en vooruitgang te boeken. Het gaat niet alleen om spreken of lezen, maar ook om begrijpen wat er precies wordt gezegd en in sommige gevallen wat er niet gezegd wordt. Communicatie is de belangrijkste vaardigheid die een leider kan hebben." Wat ons betreft geldt dit niet alleen voor leiders. Goede communicatie is belangrijk voor iedereen die invloedrijk wil zijn.

Hoe werkt het?


Er zijn drie levels in dit leerpad: engage, participate en demonstrate. In elk level ga je aan de slag met verschillende bronnen. Terwijl je door het leerpad gaat, volgen we je betrokkenheid. Voor elk level die je bereikt, krijg je een badge. In de eerste twee levels ga je aan het werk met video's, podcasts en natuurlijk, onze schitterende Triple E-dge game. Het derde level is praktijkgericht. Het is voor jou een kans om ons te laten zien wat je in huis hebt. Het demonstrate level gaat over het delen van je communicatieve vaardigheden en het gebruiken van je communicatieve vaardigheden in het dagelijks leven.