Welkom


Welkom bij het leerpad leiderschap. We hebben dit leerpad ontwikkeld om jouw leiderschapsvaardigheden een boost te geven en jou te laten denken en handelen zoals een echte leider.


Aan de hand van verschillende bronnen, zoals games en video's, doorloop je de levels en verdien je badges wanneer je een level voltooit.

Waarom is leiderschap belangrijk?

Leiderschap is belangrijk omdat het zorgt voor een duidelijke visie. Het zorgt ervoor dat iedereen gaat werken richting een gemeenschappelijk doel. Een goede leider zijn is een essentiële skill in jouw carrière en leven. Mensen rond jou naar een hoger niveau kunnen tillen, zal leiden tot succes.

Hoe werkt het?

Er zijn drie levels in dit leerpad: engage, participate en demonstrate. In elk level ga je aan de slag met verschillende bronnen. Terwijl je door het leerpad gaat, volgen we je betrokkenheid. Voor elk level die je bereikt, krijg je een badge. In de eerste twee levels ga je aan het werk met video's, podcasts en natuurlijk, onze schitterende Triple E-dge game. Het derde level is praktijkgericht. In dit level toon je of jij een geboren leider bent. Het is voor jou een kans om ons te laten zien wat je in huis hebt.