ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ: Ακτινοθεραπευτική και κλινική ογκολογία, μαστολογία, διάγνωση, σχεδιασμός, παρακολούθηση, υποστήριξη ασθενούς και οικογένειας.
Η Παναγιώτα Λαζαρίδου( MD, MSc) είναι Ογκολόγος - Ακτινοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε την ειδίκευση στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία και Κλινική Ογκολογία στο Universite de Paris XI, Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Gustave Roussy, Villejuif, Paris. Κατέχει το δίπλωμα της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας που τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (Senologic International Society) Διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου παρέχονται εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, και ειδικότερα:
➢ Προληπτικός και Προσυμπτωματικός έλεγχος μαστών με επίκεντρο τη φροντίδα της υγείας των μαστών της γυναίκας και τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των προβλημάτων της υγείας των μαστών.
➢ Διάγνωση ογκολογικής νόσου(καλόηθους, κακόηθους νεοπλάσματος).
➢ Σχεδιασμό θεραπευτικού σχήματος.
➢ Παρακολούθηση μεταθεραπευτική ογκολογικού ασθενούς.
➢ Ψυχολογική υποστήριξη ασθενούς και οικογένειας.
➢ Ανακουφιστική- παρηγορική φροντίδα ασθενών.
➢ Συνεργασία με ογκολογικές ομάδες.