Lancôme La Vie Est Belle L Éclat Eau de Toilette a boldogság a gondolatát testesíti meg, amit az ember annál inkább érez, minél többet ad belőle másoknak. Sziporkázó, orientális-virágos illat születetten optimista nőknek minden nap, de különleges alkalmakon is viselhető

Az illat összetétele: Az Eau de Toilette a bergamott, mandarin és grapefruit kirobbanóan sziporkázó citrusos jegyeivel bontakozik ki, ez az illat pedig a rózsaszín borssal, valamint a finom teával még tovább hangsúlyozva azonnal megérinti önt.

Az Eau de Toilette szívillatát a valamennyi La Vie Est Belle illatra jellemző gourmand írisz alkotja. Ezt neroli és törökrózsa, jázmin és narancsvirág olaj egészíti ki. Az illatkompozíció érzéki krémes alapját borostyán, pacsuli és a pézsma finoman fás fátyla alkotja.

Az illat története A boldogság akadálytalanul terjed egyik emberről a másikra és villámként halad tovább a széles végtelen felé a La Vie Est Belle L' Éclat Eau de Toilette ezt az eszmét hordozza magában. Ez az idea jelenik meg a Catherine Krunas divattervező tervezte üvegcsében is, mely minden rávetődő fénysugarat csillogó szépséggé változtat.