Reiki

Rei= Henkinen viisaus Ki= Elämän energia

Asiakaskokemuksia

"Minua vaivanneessa vasemmassa nilkassa alkoi tuntua jumputusta  ja kihelmöintiä ja samoin oikean puolen olkapäässä. Tunti kului todella nopeasti ja olo oli sen jälkeen pirteä ja rentoutunut. Aivan uskomaton kokemus ja en olisi uskonut jos en olisi itse kokenut. Muutaman viikon kuluttua kokeiltiin etähoitoa ja se oli aika erikoista. Tuntemukset kehossa olivat pistelyä ja kuumotusta, oikeastaan on vaikea sanoin kuvata sitä virtausta kun energiat lähtevät liikkeelle ja jumikohdat avautuvat. Kokemus oli miellyttävä ja rauhallinen. Tuntemuksena hieman laimeampi kuin samassa tilassa tapahtuva hoito. Voin suositella Lamian molempia hoitotapoja vilpittömästi."  ~ Eila 

"Reikihoito oli minulle kokemuksena ensimmäinen ja Lamia sen tekijänä luotettavan läsnäoleva ja rauhallinen. Hoidon aikana tunsin, kun energiat kehossani lähti liikkeelle alkaen oikean käden pikkurillistä lämmön tunteena. Vaivuin syvään rauhallisuuden tilaan ja taisin jopa nukahtaa lopuksi. Olo oli hoidon jälkeen kuin hieronnassa käyneenä, ilman että kehoon oli koskettu fyysisesti missään vaiheessa. Tunsin itseni yhtä aikaa rennoksi, levolliseksi ja piristyneeksi. Suosittelen lämpimästi Lamian reikihoitoa ihan jokaiselle! 🙏❤" ~ Maija

"Minulla oli upea Reiki-istunto (Etänä) Lamian kanssa aiemmin tänään. Se oli erittäin rentouttavaa ja virkistävää. Hänellä on hämmästyttävä kyky. Sen lisäksi, että olin rentoutunut, kurkun ja leuan alueen kireys on parantunut dramaattisesti."  ~ Judy A 

"Kiitos 😍😍😍 Hieno kokemus pitkästä aikaa" (Etänä)

"Kiitos todella paljon Reikin tarjoamisesta minulle. Tunnen oloni rauhalliseksi, kuin olisin levännyt upeasti." (Etänä)

Lamia Paananen's fingers holding a white forest flower

"Tämä oli ensimmäinen täysi istuntokokemukseni Reikin kanssa (etänä) ja se oli elämää muuttava! Lamia on voimakas, lämmin ja intuitiivinen. Olen viime aikoina kärsinyt paljon emotionaalisesta tukkeutumisesta, uupumuksesta ja masentuneisuudesta. Lamian näkemys ongelmistani oli tasan oikein. Reiki-istunnon jälkeen olo on mahtava. Tiedän nyt myös, mitä tehdä kotona auttaakseni itseäni paranemisprosessissani. Tunnen oloni kevyemmäksi ja enemmän itsekseni kuin vuosiin. Reiki-parannuskokemus ja sen jälkeinen keskustelu ovat avanneet näkemykseni myös siitä, mitä minun on tehtävä, jotta voin olla uskollisempi sieluni tarkoitukselle tästä eteenpäin. ERITTÄIN SUOSITELTAVAA!!!" ~ Noor A 

Mitä on Reiki?

Reiki on alunperin Japanilainen energiahoidon muoto, joka auttaa rentoutumaan ja vähentämään stressiä aktivoiden parasympaattista hermostoa ja näin keho saa rauhan alkaa parantamaan itse itseään energian avutuksella. Ihminen on itsensä parantava kokonaisuus kun sille antaa mahdollisuuden! Reiki auttaa kaikkia uskomuksista ja iästä riippumatta.

Reiki energiaa annetaan hoidoissa käsien kautta kanavoiden asiakkaan maatessa hoitopöydällä tai tuolissa. Elämän energia itse tekee kaiken työn ja hoitaja on pelkkä väline sen kohdentamiseksi. Näin elämänenergia itse viisaudessaan päättää mistä on paras hyöty. Minulla on käytössä Zero Gravity -tuoli, jossa saa todella luonnollisen  ja rennon lepoasennon.

Reikihoidon aikana voi kokea erilaisia tuntemuksia kuten kylmyyttä, kuumuutta, pistelyä ja energian virtauksia. Voi myös nähdä erilaisia paikkoja tai tapahtumia, Todella yleistä on myös mahan ääntely ja syljen eritys, koska ruuansulatusjärjestelmä on parasympaattisen hermoston alainen. Tai voit tuntea olosi pelkästään rentoutuneeksi. Joka tapauksessa voit luottaa siihen että Reiki energia tekee kaiken tarvittavan. Kaikki tämä on hyvin yksilöllistä ja jokainen hoitokerta on myös erilainen. Olet joka kerta hoitoon tullessasi eri ihminen kuin viimeksi, samaan virtaan ei voi astua kahdesti!

Reikihoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa ja vaikka ihmeitä voi tietysti tapahtua, niitä ei voi antaa takuuna!

Muistatko milloin olet ollut viimeksi todellisen, täydellisen rentona? Niin rentona että aika pysähtyy ja mieli nollautuu. Keho tuntuu ihanan kevyeltä ja painavalta samaan aikaan. Muistat kuinka mahtavaa on olla olemassa juuri nyt, tällä hetkellä. Sitä on reiki parhaimmillaan. Siinä olotilassa keho alkaa korjaamaan itse itseään, mieli virkistyy ja saa uusia inspiraatioita. Keho maadoittuu ja pääset lähemmäksi korkeampaa versiota itsestäsi. Reiki voi auttaa sinua matkallasi.

Lamia's feet on the forest floor grounding

Lamia eli minä

Olen kouluttautunut aikaisemmin sekä sekä kuvataiteilijaksi että apuvälineteknikoksi eli luovuus, käytännöllisyys ja käsillä tekeminen on aina ollut kulmakivinä. Kuvataidetta löytyy enemmän Instagram tililtä, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa!

Olen nuoruuden myllerryksistä lähtien pohtinut miksi elämäni on sellaista kun se on, miksi asiat menivät niin kuin menivät, mitä seikkoja on elämäni kulkuun vaikuttanut. Jos ihmettelet nimeäni, se tulee näistä ajoista, silloin vaihdoin sen. Lähdin etsimään vastauksia ja pienin askelin luulen pääseväni koko ajan lähemmäksi. Elämä on itsensä löytämisen matka, eikä ikinä  tarvitse olla perillä koska kaikki kokemuksemme muuttavat meitä jatkuvasti.

Kaikki muuttui kun tajusin kaiken olevan energiaa, pelkästään materiaa on universumissa häviävän vähän. Kaikki mitä koskemme ja minkä kanssa olemme vuorovaikutuksessa on energiaa ja sen voi tuntea ja siihen voi vaikuttaa. Myös ajatuksemme ja todellisuus ympärillämme! Kun tämän ajatuksen kanssa löysin reikienergian, sen tarjoaminen muille tuntui maailman luonnollisimmalta asialta. 

Lamia Paananen's profile image

Minulle parasta reikienergiassa on yhteys universumiin ja alkulähteseen jonka tuntee kun saa energian virtaamaan. Hoitojen aikana minulle voi tulla intuiitiivisia tiedon jyväsiä hoidettavasta, mutta kysyn aina hoidon alussa haluatko ottaa sitä vastaan. Yleensä energia kertoo missä kohdin kehossa on tukkeumia tai missä energian virta on syystä tai toisesta hidastunut ja käteni ohjataan siihen kohtaan antamaan lisää energiaa. 

Usui/Holy Fire® III World Peace

Reiki hoitoja voi harjoittaa monia eri tyylilajeja noudattaen. Olen saanut Reiki Master tason koulutuksen Usui/Holy Fire® III World Peace tyyliin. Melkoinen sanahirviö!


Usui = Perinteistä tyyliä, josta monet Reikityylilajit ovat haarautuneet
Holy Fire® = Holy (pyhä) tässä yhteydessä viittaa sanan alkuperäiseen tarkoitukseen eli kokonaisuuteen (whole). Tämän tyylin Reiki on korkeammasta tietoisuudesta peräisin kuin muista aikaisemmista olevat. Tämä suuntaus on myös tuotemerkitty (®), jotta sen käyttöä ei sekoiteta kaikkiin muihin olemassa oleviin tyylilajeihin ja harjoittaja/opiskelija sekä asiakas saavat mitä tilaavat!
III = Roomalainen numero kolme (3) tarkoittaa kuinka monta kertaa tyylilajia on päivitetty
World Peace = Uusin päivitys, lisätty maaliskuussa 2022 ;)


Minulla on myös ICRT (The International Center For Reiki Training) koulutus I ja II tason eläinreikiin. 

Reiki opettajanani on ollut loistava Andrea Kennedy (www.mainstreamreiki.com), jonka elämäntehtävä on tuoda Reiki energia kaikkien ulottuville ja jokapäiväiseen elämään!

Reikihoidot

Reiki on energiahoitoa, jossa hoidon antaja kanavoi energiaa hoidettavalle käsillään. Fyysistä kontaktia ei tarvita. On hyvä varautua kerrospukeutumalla, hoidon aikana voi tulla kylmiä tuntemuksia.  Ylimääräistä peittoa ja vettä on tarjolla tarvittaessa. Hoidon aikana soitan kevyttä rentouttavaa musiikkia, voit halutessasi valita jotain muuta musiikkia tai hiljaisuuden.

Hoitoon tullessa on aikaa käydä hoidon kulku vielä läpi ja lopussa keskustellaan hetki mitä hoidon aikana nousi esille. 

Reikihoito 75-90 min 75


Reiki toimii loistavasti myös etähoitona, koska se on energiaa ja energiaa ei pidättele aika tai paikka! Voit vapaasti valita istutko mukavassa lempituolissasi vai makaatko mieluummin peittojen alla omassa sängyssä! Pääasia on valita rauhallinen paikka, jossa kukaan ei pääse häiritsemään hoidon aikana. Voit myös soittaa omaa rauhoittavaa lempimusiikkia. 

Reikihoito etänä 45 min 45€
Kolmen hoidon sarja 111€ (säästät 24€)


Lemmikit pitävät reikienergiasta yhtä paljon, ellei jopa enemmän, kuin me ihmiset! Etänä tehtävä hoito on erinomainen etenkin lemmikeille, silloin ei tarvitse stressatautokyydeistä, uusista paikoista tai uusista ihmisistä. 

Eläinreiki etänä 20 min 15€


Jos kiinnostaa tutustua minuun tarkemmin ennen ajan varaamista, tarjoan ilmaisen 20 min Zoom videopuhelun jossa voit kysyä mitä mieleen tulee!

Tutustuminen videopuhelu 20 min Ilmainen


Maksuvaihtoehtoina on ajanvarauksen yhteydessä kaikki yleiset korttimaksutavat. 

Ota yhteyttä jos jos jäi kiinnostamaan tai tuli kysymyksiä joihin et löytänyt vastauksia.
Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla tai yksityisviestillä instassa!

Email
Instagram
Link
Facebook
Lamia Loves Life - reiki logo