Laadpalen voor VvE's

De laadpaal oplossing voor vereniging van eigenaren.

De all-in laadoplossing voor Vve's aanvragen?

De unieke oplossing voor laden bij Vve

Het opladen van elektrische auto's gaat langzaam en het is niet altijd gemakkelijk om een oplaadstation te vinden

Je bent waarschijnlijk gewend om tankstations op elke andere hoek te zien, maar dat is niet het geval met oplaadpunten voor elektrische auto's. In Nederland zijn er maar zo'n 16.000 openbare oplaadpunten. Daarom hebben wij laadsnel.nl ontwikkeld, een snellaadstation voor elektrische auto's dat bij woningbouwverenigingen kan worden geplaatst.

Ons snellaadstation voor elektrische auto's kan uw auto in slechts 30 minuten opladen, wat veel sneller is dan de meeste andere laders. Bovendien is onze lader compact en gemakkelijk te installeren, zodat u uw auto overal kunt opladen waar een stopcontact is.

U bent op zoek naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke laadoplossing? Kijk dan niet verder dan ons all-inclusive pakket! Met prijzen vanaf slechts €0,35 per kWh*, hebben wij de perfecte optie om laders op uw parkeerplaats te installeren zonder extra kosten of hoofdpijn.*

Bovendien is onderhoud inbegrepen bij deze aankoop, wat betekent dat wanneer u hulp van ons nodig heeft - of het nu tijdens de installatie is of tijdens reparatiewerkzaamheden aan een van deze systemen - ons team u 24 uur per dag en 7 dagen per week snel van dienst kan zijn, zodat u gerust kunt zijn in de wetenschap dat de dekking in heel Europa altijd beschikbaar is, precies waar ze het meest nodig zijn: