Programma

DE GROOTSTE JEUGDBEWEGING VAN OOSTKAMP VIERT DIT WERKJAAR FEEST!

KSA Ten Rode Oostkamp mag 90 kaarsjes uitblazen. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij jullie allen uit van 14 tot 16 september 2018 op ons feestweekend in een tent achter sportcomplex De Valkaart (meer bepaald voor de lokalen van de FOS en KSA Oostkapjes). Het vieren doen we in de nineties stijl, want onze KSA wordt natuurlijk maar één keer 90 jaar!

🎉🎈Doorblader ons programmaboekje! 🎈🎉

🎉🎈Vrijdag 14 september 🎈🎉

OPENING MET BBQ À VOLONTÉ!

Om 18 u. geven we het startschot van ons feestweekend met een receptie en een woordje van de burgemeester, proost en (nieuwe) hoofdleidster.

U leest het goed! Er zal een bondswissel plaatsvinden, spannend! Dit gevolgd door een BBQ à volonté voor jong en oud. Er is ook een heuse tombola met fantastische prijzen. Later op de avond kan u genieten van de reünie van ASK, de bekende KSA-band van Daan Sneppe, Wietse Scheyving en Sam Van De Caveye! Na 10 jaar staan zij te popelen om nog eens op te treden. Ook andere leiders zullen het beste van zichzelf geven bij het coveren van enkele 90’s klassiekers . Trek je dansschoenen maar aan!

Inschrijven vóór 7 september door het invullen van het inschrijvingsformulier op DEZE WEBSITE!

  • [volwassen] BBQ à volonté + dessert: 18 euro
  • [-16 jaar] BBQ à volonté + dessert: 12 euro
  • [-8 jaar] Braadworst + dessert: 4 euro

🎉🎈Zaterdag 15 september 🎈🎉

STARTDAG

  • Ben je jonger dan 12 jaar? [lagere school]

Om 13.30 u. gaan jullie van start met een fantastische kindernamiddag. Tal van leuke spelletjes staan op jullie te wachten: schminken, springkasteel, kussengevecht, spookhuis, slagroom smijten, waarzegger, ...

  • Ben je ouder dan 12 jaar? [middelbaar]

Wees welkom om 11.30 u. met een lunchpakket. Voor jullie staat er een Zweedse omloop op het programma. Dit is een avontuurlijke tocht door het park met allerlei (groeps)opdrachten! Eén ding is zeker, vuil zal je zijn! Neem daarom reservekledij en je douchegerief mee.

  • Ben je een ouder of gewoon een KSA liefhebber? Installeer je vanaf 13 u. in onze gezellige KSA90 bar terwijl je de kinderen plezier ziet hebben. Doen hé!

Alle aanwezige kinderen krijgen een braadworst.

Deze middag is volledig gratis!

De startdag eindigt voor iedereen om 17 u.

KSA FUIF CYB XL

In de avond verwelkomen we vanaf 21.30 u. alle jeugd van Oostkamp en omstreken. Dit voor onze alombekende CHECK YOUR BUTT fuif, maar deze keer een XL versie met o.a. DJ F.R.A.N.K (Tomorrowland, Laundry Day, Summerfestival, ...), Alpha Party (Tomorrowland, Laundry Day, ...), Debto (Beachweekend, Break The House Down, ...) en Miss Charlie (Studio Brussel, Glow In The Dark, ...)

Tickets zijn in VVK bij de leiding te verkrijgen voor 6 euro. De dag zelf kan je voor 8 euro een ticket aan de deur kopen. We voorzien van 22 u. tot 23 u. een HAPPY HOUR!

🎉🎈Zondag 16 september 🎈🎉

KSA90RUN: EEN URBAN TRAIL DOOR OOSTKAMP

Op de derde en laatste dag van het feestweekend vindt een geweldige Urban Trail plaats , genaamd ' KSA90RUN '! Wat houdt dit precies in? Alleen of in groep, al sprintend of al stappend, kun je een van onze routes volgen die je zal meenemen langs en door de gekendste gebouwen van onze mooie gemeente. Onderweg zorgen wij voor entertainment en plezier.

Alle deelnemers en supporters zijn welkom vanaf 11.30 u.

Voor 8 euro heb je de keuze tussen een tocht van 5 km [miniRUN] of 10 km [KSA90RUN].

De tochten gaan om 12.30 u. van start.

Ready? Set! Go!

Wij voorzien rond de feesttent randanimatie: een springkasteel, eetstandjes, gezellige KSA 90 bar, een streepje muziek, ... En voor de zoetebekken onder ons zijn er verse oliebollen te verkrijgen.

Inschrijven vóór 3 september door het invullen van het inschrijvingsformulier op DEZE WEBSITE!