Home

Inschrijven Seizoen 2020-2021

Klik op onderstaande link en schrijf je in voor het nieuwe seizoen:

UPDATE COVID-19:

  • Er wordt gekeken om de trainingen opnieuw op te starten (meer info volgt)

Start Seizoen 2019-2020

De trainingen zijn al enige tijd bezig, maar de kalender is nu ook officieel beschikbaar. Deze is terug te vinden op de website van de federatie (klik hier). Een overzicht is ook terug te vinden op onze pagina (klik hier) of via de kalender.

Iedereen is welkom tijdens de wedstrijden, maar ook tijdens de trainingen. Elke woensdag trainen onze jeugd (18u30-19u30), dames (19u30-21u00) en heren (19u30-21u30).

Gratis krachtballen bij Krachtbal Snellegem

Jeugdtrainingen

  • 3x gratis meetrainen

Zilveren Kidsclublogo

In onze club werd er beslist om de kaart van de jeugd te trekken en dus te investeren in onze jeugdwerking. Dit jaar werd al het harde werk dan ook beloond want onze krachtbalclub is een Zilveren Kidsclub.

We gaan ons volgend seizoen opnieuw toeleggen op onze jeugdwerking en de verdere groei van onze mooie club. Als club bedanken we dan ook iedereen die meehelpt om deze erkenning te bekomen.

Multimove

Onze club is een erkende multimove organisatie voor periode 2017-2019. We zetten ons in om elk kind zich te laten amuseren door beweging en sport aan te bieden. Binnen onze club kan uw kind al genieten van sport en beweging vanaf een leeftijd van 3 jaar. Meer info