Home

Verslag Speeldag 07-08 april

Inschrijving Krachtbal Kamp: via krachtbal.snellegem@gmail.com

Einde seizoen 2017-2018

De competitie voor onze heren is gedaan, maar dat neemt niet weg dat onze club stil blijft zitten. De jeugd blijft nog even trainen en ook de multimovelessen blijven nog even doorgaan.

We willen ook als club alle kampioenen, bekerwinnaars en de (beloftevolle) speler en speelster van het jaar proficiat wensen.

Volgende activiteiten worden nog door onze club georganiseerd:

  • Highlandgames 23-24 juni met tal van randanimatie op onze locatie

Hopelijk zien we jullie nog op een van onze activiteiten

Week 11-17 juni

  • Za 16/06
    • 13u00 Multimove (groep 3-4 jaar)
    • 14u15 Multimove (groep 5-6 jaar)

Voorbereiding:

Onze club is zich volop aan het voorbereiden voor de competitie. Zo werd er deelgenomen aan Tornooi van St. Michiels (5e plaats), Oefenwedstrijd tegen de buren KRB Jabbeke en tornooi van Buggenhout (4e plaats). Als laatste staat er nog een oefenwedstrijd tegen HO Beitem gepland op 03/09 op onze terreinen.

Competitiekalender

De kalender van seizoen 2017-2018 is beschikbaar. Je kan de volledige kalender met de uitslagen hier terugvinden.

Ook zijn de wedstrijden toegevoegd aan het kalenderoverzicht met al onze activiteiten. Bekijk deze hier.

NIEUWS!!!

Krachtbal Snellegem start volgend seizoen niet in de 3de, maar in de 2de nationale afdeling! Door het wegvallen van een club uit 2de kreeg Snellegem de kans op de promotie en grijpt deze dan ook met beide handen!

Daarnaast start onze club ook een extra ploeg. Deze ploeg start in provinciale. Het wordt dus een jaar vol uitdagingen voor de Youngsters van Snellegem en hun coach...

Kermisweekend

Zaterdag 24/06 en zondag 25/06 was het kermisweekend in Snellegem. Wij namen van deze gelegendheid gebruik om onze club voor te stellen aan iedereen. We hadden verschillende activiteiten tijdens de dag gaande van wedstrijden, punch-back en afstandswerpen en zelf Multimove. Meer info zie verslag. Voor foto's en video's bekijk zeker onze facebookpagina.

Transfernieuws:

Voor het seizoen zijn heeft onze club nieuwe spelers. Benieuwd wie onze club versterkt? Neem een kijkje bij Transfers!

Om onze dames ploeg te versterken is elke dame welkom. Kent u iemand die nog een sport zoekt, maar nog niet weet wat? Bent u van regio Jabbeke of omstreken? Geef dan gerust een seintje en we laten je kennis maken met onze club en de krachtbalsport.

Multimove

Onze club is een erkende multimove organisatie voor periode 2017-2019. We zetten ons in om elk kind zich te laten amuseren door beweging en sport aan te bieden. Binnen onze club kan uw kind al genieten van sport en beweging vanaf een leeftijd van 3 jaar. Meer info

Seizoen 2016-2017

Nieuwe artikels zie hier

Het seizoen zit erop en we mogen over een mooi en geslaagd seizoen spreken. Onze heren werden in de competitie 3e en 2e in hun reeks. In de bekercompetitie van beker lager haalden we zelf een finale plaats.

Een verslag van de bekerwedstrijd is hier te vinden.

Volgend seizoen staan we weer klaar om opnieuw een seizoen vol verrassingen, amusement, vernieuwing, ... te beleven. Hou onze website zeker in het oog.

BELANGRIJKE DATUM: 24-25 juni Highland Games Snellegem - Opendeurweekend van onze club

NIEUWS!!!

Volgend seizoen starten we bij MEZ ook weer met een damesploeg! Ben je nieuw in de sport, maar durfde je nooit aansluiten? Iemand met meer ervaring die een nieuwe uitdaging zoekt? Iedereen is welkom! inschrijven kan via de registratieknop van de Facebookpagina en via de website www.krachtbalsnellegem.be . Voor meer info neem gerust contact op met Matthias Luyckx , of stuur een mail naar krachtbal.snellegem@gmail.com

Spread the word, sharing is caring!

Nieuwe website is online:

Naast het veel gebruikte facebook pagina (MEZ Snellegem) kunnen we trots meedelen dat we nu ook een actuele website online hebben.

Hier zult u altijd het laatste nieuws binnen onze club vinden. Indien u vragen hebt kan u altijd ons contacteren (zie contact).