Koop een akari lamp om je kamer te versieren

akari ceiling lamp

Noguchi akari vloerlamp is gemaakt door de beroemde Amerikaanse Japanse kunstenaar en ontwerper Isamu Noguchi in 1951. ‘Akari’ betekent ‘licht’ in het Japans. Akari vloerlamp replica is de combinatie tussen traditionele Japanse cultuur en moderne technologie. Plaats hem in je huis en steek hem aan, je zult het warme en comfortabele licht zien dat hij uitstraalt en die je meeneemt naar de Edo-periode van Japan. Het is gemaakt van hoogwaardig moerbeipapier, metaal en ijzer. Er zijn echter 2 maten die u kunt kiezen op basis van uw behoeften. Deze prachtige isamu noguchi akari vloerlamp kunt u voordelig op de website kopen. Hier zijn enkele leuke websites voor jou.

Kiki Lighting is een onderneming met een breed scala aan verlichtingsproducten. Ze hebben een perfecte after-sales service en snel logistiek transport. Veel klanten kopen akari lampreplica bij Kiki. Kiki Lighting is misschien een van de beste keuzes voor u om verlichtingsproducten te kopen.

akari lamp shade

Veel klanten kochten akari tafellamp model 1n op SIMIG Lighting, en ze hebben unanieme lof van klanten gewonnen. Tegelijkertijd is akari hoornlamp geschikt voor interieurs met verschillende decoratiestijlen, dus de akari e lamp kan je woonruimte goed decoreren. Belangrijker is dat SIMIG Lighting uw vertrouwen zeer verdient.

akari floor lamp replica

Homelights is zonder twijfel de beste website voor u om verlichting in Nederland te kopen. Zij zijn een exporthandelsbedrijf voor verlichting uit China, toegewijd aan het bedienen van klanten in Nederland en België. Uiteraard kunt u gedetailleerde informatie over akari lamp vitra bekijken op Homelights.

akari lamp assembly