JÄSENYYS


Hae jäseneksi

Projektin jäsenenä pääset vaikuttamaan Jyväskylän alueen kiipeilyn kehittämiseen. Jäsenenä kuulut myös Suomen kiipeilyliittoon, jolloin saat kiipeilylehden lisäksi myös kiipeilyvakuutuksen, joka korvaa mahdolliset kiipeilyn parissa sattuneet vammat ja loukkaantumiset. Tämän lisäksi jäsenenä näet 27crags-palvelussa Jyväskylän köysikalliot. Jäsenille on tarjolla myös etuja ja alennuksia Jyväskylän sisäkiipeilypaikoilla. Lue lisää:

Jäsenyysmuodot

Varsinaisena jäsenenä (vuonna 2022 jäsenyys 72 €/vuosi) olet sekä Projektin jäsen, että Suomen kiipeilyliiton ja täten myös UIAA:n jäsen. Alle 18-vuotiaille jäsenyys on 63 €/vuosi. Voit liittyä myös kannattajajäseneksi (vuonna 2022 15 €/vuosi), jolloin olet Projektin jäsen ilman Suomen kiipeilyliiton jäsenyyttä. Voi kuitenkin nauttia Projektin jäsenyyden eduista ja alennuksista varsinaisen jäsenen tapaan.

Hyväksyminen

Projektin jäseneksi hyväksytään pääsääntöisesti kaikki halukkaat kiipeilyn harrastajat. Jäsenyyden edellytyksenä kuitenkin on, että hakija tiedostaa kiipeilyn riskit ja noudattaa ulkona access-pelisääntöjä. Alle 18 vuotiaat pääsevät jäseneksi huoltajan suostumuksella. Mikäli jäsen ei noudata sääntöjä, hänet voidaan erottaa.

Hae jäseneksi

Hae jäsenyyttä täyttämällä tämä lomake. Pyrimme käsittelemään hakemukset viikon kuluessa.

Jäsenrekisteri

Kiipeilyseura ylläpitää jäsenrekisteriä, jonka EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen kuvaus on tässä.