Kylätalo Keidas on päihteetön matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja kaikkien asukkaiden yhteinen olohuone!

Kylätalon toiminnasta vastaa asukasyhdistys, joka järjestää Keitaan ylläpitämisen lisäksi vuosittaisen Kulttuurimatkan kotimaassa. Matkalle tervetulleita ovat yhdistyksen jäsenet ystävineen! Kahvilan seinillä on kuukausittain vaihtuva taide- tai harrastenäyttely. Asukkaat voivat varata näyttelytilaa ilmaiseksi kylätalon toimistolta.

Keitaan ja yhdistyksen tarkoituksena on parantaa asukkaiden hyvinvointia ja asuinalueen viihtyvyyttä. Tavoitteena on yhteisöllisyys, osallisuuden lisääntyminen ja yksinäisyyden ehkäiseminen, jota voidaan toteuttaa myös etäpalveluiden avulla.

Kylätalo Keidas kutsuu kohtaamisiin maanantaista perjantaihin klo 8.30 - 14.30 kahvilana ja kirpputorina. Lisäksi klo 11-13 tarjoillaan paikan päällä valmistettu lounas. Iltaisin ja viikonloppuisin järjestämme erilaisia tapahtumia.

Tilat ovat vuokrattavissa perhejuhliin ja kokouksiin kaikille.

Kylätalon takana on kaupungin ulkoliikuntalaitteita kuvallisin käyttöohjeineen. Laitteet ovat käytettävissä ympäri vuoden ja vuorokauden. Pihalla on keinuja ja istuimia, joille voi tulla viettämään aikaa koko perheen kanssa. Olemme auki ympäri vuoden.

Kylätalo Keidas tekee yhteistyötä Huhtasuon Kylätoimiston kanssa.

Tule mukaan kylätalon toimintaan ja osallistumaan sen kehittämiseen. Tervetuloa Keitaalle!

KYLÄTALOLLA TAPAHTUU

Tunnelmia Kylätalo Keitaan puutarhasta