Kylätalo Keidas on päihteetön matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja kaikkien asukkaiden yhteinen olohuone! 

Kylätalo Keitaann toiminnasta vastaa Keltinmäen ja Myllyjärven asukkaat ry. Lounaskahvilan seinillä on kuukausittain vaihtuva taide- tai harrastenäyttely. Näyttelytilan voi varata maksutta kylätalon toimistolta. Kylätalolla on viikkotoimintaa: maanantaisin ristikonratkojat klo 13, tiistaisin kässäkerho klo 10-14, keskiviikkoisin bingo klo 13-14, torstaisin TV-kriitikot klo 13 ja perjantaisin tuolijumppa klo 13.

Kylätalo Keitaan ja yhdistyksen tarkoituksena on parantaa asukkaiden hyvinvointia ja asuinalueen viihtyvyyttä. Tavoitteena on yhteisöllisyys, osallisuuden lisääntyminen ja yksinäisyyden ehkäiseminen.

Kylätalo Keidas kutsuu kohtaamisiin maanantaista perjantaihin klo 8.30 - 14.30 kahvilana  ja kirpputorina. Klo 11-13 tarjoillaan paikan päällä valmistettu kotiruokalounas. Tilat ovat vuokrattavissa iltaisin ja viikonloppuisin perhejuhliin, kokouksiin ja muihin yksityistilaisuuksiin. 

Kylätalon takana on Jyväskylän kaupungin ulkoliikuntalaitteita kuvallisine käyttöohjeineen. Laitteet ovat käytettävissä ympäri vuoden ja vuorokauden. Pihalla on keinuja ja istuimia, joille voi tulla  viettämään aikaa koko perheen kanssa. Olemme auki ympäri vuoden. 

Kylätalo Keidas tekee yhteistyötä Huhtasuon Kylätoimiston kanssa.

Tule mukaan yhdistyksen ja kylätalon toimintaan ja osallistumaan sen kehittämiseen. Tervetuloa Keitaalle!

KYLÄTALOLLA TAPAHTUU

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Tunnelmia Kylätalo Keitaan puutarhasta