Lentolan Kauppakarnevaali 26.-29.5.2022

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Lentolan Kauppakarnevaali kutsuu mukaan iloiseen karnevaalihumuun ostoksille, tutustumaan alueen monipuoliseen yritystarjontaan ja pitämään hauskaa koko perheen voimin. Lentola täyttyy huipputarjouksista, hauskasta ohjelmasta ja iloisesta menosta toukokuussa helatorstaista sunnuntaihin 26.-29.5.2022.

Tutustu ohjelmaan täällä!

Neljän päivän ohjelma julkistettu!

Tapahtumassa on runsaasti ohjelmaa aamusta iltaan, ympäri Lentolan alueen yrityksiä, jokaisena neljänä karnevaalipäivänä!

Yritykset järjestävät monipuolista ja maksutonta ohjelmaa omissa myymälöissään ja tiloissaan, joten kannattaakin varata tarpeeksi aikaa kiertelyyn, useampana päivänä. Koko Lentola sykkii karnevaalitunnelmissa!

Tutustu koko ohjelmaan ohjelmasivulla.

Katso ohjelman tarkka aikataulu ja yritysten omat aukioloajat täällä >>

Tapahtumassa mukana olevat yritykset

Autohuolto Tervan Veljekset, Byggmax, Hesburger, HRK Hämeen rakennuskone, Kangasalan rengas-AT, Kangasalan Sanomat, Kangasalan kaupunki-info, Lentolan Padel, Liikuntakeskus FUN, LähiTapiola Pirkanmaa, Mobiilipiste, Pancho Villa Lentola, Pihlajalinna, Pirkan Kirpputorikeskus, Pirkanmaan Kierrätyskeskus, Plus Katsastus, Poppamies, Prisma, Prisma parturi-kampaamo, Prisman ABC huoltoasema, Subway Lentola, Suoraman Apteekki, Tam-Silk, Tampereen nahkaputiikki Kangasalan Suutari, TeeKoo Autotalot, Tokmanni ja Vehoniemen Laattamyymälä.

Katujunalla kiertäen ympäri Lentolaa

Tapahtuma-alueena toimii on koko Lentolan alue ja mukana olevien yritysten myymälät ja tilat. Lentolan reitistä muodostuu vajaa 3 km pituinen lenkki, jonka voi kulkea kävellen, pyöräillen tai leppoisasti katujunalla matkustaen.

Katujuna kuljettaa Lentolan reitillä tapahtumakävijöitä maksutta perjantaina klo 10-19 ja lauantaina klo 10-18. Päivän aikana on yksi 30 min huoltokatko, jolloin juna on varikolla. Katujunan kyytiin voi nousta kaikilta katujunan pysäkeiltä reitin varrelta.

Pysäkit ja reitin löydät Aluekartasta täältä >>.

Tarjoukset ja Kauppakarnevaalilehti

Tapahtuman ikioma Kauppakarnevaalilehti on nyt julkaistu! Lehti ilmestyy postilaatikkoon Kangasalan, itä-Tampereen, Pälkäneen ja lähialueiden jättijakeluna noin viikkoa ennen tapahtumaa!

Kauppakarnevaalilehden voit myös lukea diginä, sekä tutustua muihin tarjouksiin verkossa lentolankauppakarnevaali.com sivulla.

Lue digilehti ja katso tarjoukset täältä >>

Tee ostoksia huipputarjouksin

Ota Kauppakarnevaalin somekanavat seurantaan, niin pysyt ajantasalla huipputarjouksista ja ohjelmasta: