VÅRA ORDINARIE ÖPPETTIDER TIS-TOR 10 – 17

FRE 10-22 ( MINST) LÖR 14-21 (MINST) SÖN 16-20

TILLS VI FÅR NYA DIREKTIV STÄNGER VI KL 20.00 PÅ FREDAG OCH LÖRDAGKVÄLLAR P G A RESTRIKTIONER TISDAGEN DEN 16/3 HAR VI STÄNGT!!!

Tel: 0417 210 91

Vårt direkt nr till restaurangen: 0417 77 38 90

Välkommen in & prova vår meny!

Passa då samtidigt på att kika i vår vinlista!

Kom gärna in och diskutera våra olika romprovning

BOKA GÄRNA BORD FREDAG- OCH LÖRDAGKVÄLLAR!!!


NÄSTA QUIZKVÄLL ÄR INTE BOKAD ÄN PGA RESTRIKTIONERNA . DET VINNANDE LAGET "HALV ÅTTA" ÄR QUIZVÄRDARNA SOM FÅR VÄNTA LITE LÄNGRE ÄN VANLIGT TYVÄRR.

VI SERVERAR STENUGNSBAKAD PIZZA OCH PLANKSTEK FRÅN KL 16.00 PÅ FREDAGAR, LÖRDAGAR OCH SÖNDAG! Den goda pizzabotten och tomatsåsen gör vi själva från grunden. Osten består av lika delar mozzarella och cheddar och så toppar vi med annat gott. På plankan spritsar vi så klart hemlagat potatismos! Givetvis har vi alltid svenskt kött och gärna lokalt! Vi samarbetar både med Sverker Malmborg AB Slakteriet i Sjöbo och Tolånga 17! Sommaren 2018 började vi samarbeta med Karlsfälts Hampshire. De levererar vår råvara till "Fleskestegen.

Karlssons Hörna är en mysig bykrog i Lövestad som har allt från dagens rätt till catering av olika slag. Vi har en mysig kafédel med en välfylld jukebox som förhöjer stämningen både på dagarna och inte minst på pubkvällarna. Inne i andra avdelningen sitter man lugnt och avskilt om så önskas. På sommaren har vi dessutom servering både på gården, i trädgården och på framsidan där taket utgörs av seglet från en ensamseglare som försvann på sin jordenruntsegling!

Tisdag till fredag serverar vi dagens, men skriver inga veckomenyer, då vi har över tjugo andra rätter att välja på, om man inte är sugen på just det som serveras som dagens den dagen.

Du kan även beställa tårtor, smörgåstårtor eller varför inte en hel buffé?!

Vi har fullständiga rättigheter både ute och inne och pubaftnar på fredagar och lördagar.

Upplev du också den härliga stämningen på Hörnan!

Bor du i bygden och vill berätta om något, hör gärna av dig till Lisbeth på Hörnan så kanske vi kan boka in dig!

Dessutom vill vi tipsa er om att hos oss i Lövestad finns Sveriges billigaste hörapparatsbatterier; från 22,50 kr/ 6-pack! Detta låga pris kan vi erbjuda er genom direktimport och inga mellanhänder. Batteributiken Midas ingår i koncernen Karlssons Hörna och lagerför ett otroligt stort sortiment av batterier mm mm. Gå gärna in på www.midas.nu!

Välkommen in till oss på Södergatan 16 i Lövestad eller ring oss på telefonnummer 0417-210 91 om det är något du undrar !!!