Sponsoring via Talentboek

Om me met de beste springers van mijn leeftijd uit de hele wereld te kunnen gaan meten moet ik veel internationale ervaring opdoen. Voor mijn ouders wordt het steeds moeilijker het benodigde geld bij elkaar te schrapen. Alleen al mijn trainingen en vervoer naar de trainingen, zijn een flinke kostenpost. Daar komen de kosten voor internationale wedstrijden nog bij. Hiervoor heb ik sponsors nodig.

Wil je me hierbij helpen? Ga dan naar Mijn donatiepagina op Talentboek. Van één euro word ik al blij. Als sponsor ontvang je maandelijks mijn nieuwsbrief.

Voor degenen die Talentboek te ingewikkeld vinden is het nu ook mogelijk om geld over te maken naar mijn eigen rekening. NL33RABO0313274541 t.n.v J.Windig Stuur dan ook even een mail naar jouke.windig@gmail.com zodat ik je kan bedanken en je voortaan mijn nieuwsbrief krijgt.

In september 2013 ben ik begonnen met trampolinespringen bij Triffis Alkmaar. Sindsdien ben ik al ver gekomen. In januari 2017 mocht ik voor het eerst in de A klasse uitkomen. Ik ben in mijn eerste jaar in deze klasse al Nederlands Kampioen geworden bij de A jeugd jongens (2003-2006). Dankzij mijn sponsors en Talentboek heb ik in 2016 en 2017 ook deel kunnen nemen aan een aantal grote internationale wedstrijden. En met succes!

In maart 2018 won ik brons op de internationale Dutch Trampoline Open in Alkmaar.

In november 2017 heb ik deelgenomen aan het jeugd WK (World Age Group Competition - WAGC) in Sofia, Bulgarije Individueel behaalde ik daar de 32e plaats en synchroon met Cas Westbroek (Flik-Flak Den Bosch) werd ik 4e.

In juni 2017 ben ik Nederlands Kampioen geworden in de klasse A jeugd (2003 en jonger) Samen met mijn synchroonpartner Cas Westbroek won ik op het NK het zilver synchroon in de klasse A jeugd/ junior (2000 en jonger)

Op de Ostseepokal in Sörup, Duitsland in april 2017, won ik individueel goud in de Elite jeugd klasse. Ook synchroon won ik daar goud met mijn synchroonpartner Cas Westbroek En mixed synchroon won ik met gelegenheidspartner Elianne van Heerde het zilver.

Ook op de internationale Flowercup in Aalsmeer in maart 2017 heb ik goed laten zien wat ik op mijn leeftijd al kan. In de allerhoogste klasse met deelnemers uit de hele wereld ben ik als 10 jarige tussen de junioren tot en met 17 jaar als 36e van de 57 geëindigd.

In november 2016 won ik het brons op de David Ward Hunt Cup in Gillingham, Engeland in de leeftijdsklasse tot en met 12 jaar.