JORNADES PROFESSIONALS DE TURISME INDUSTRIAL

En paral·lel a l’àrea d’estands del B-Industrial, on els expositors oferiran les seves propostes de turisme industrial i on els assistents podran gaudir de les demostracions, tallers i tastos de l’Àrea d’Activitats, el divendres dia 22 i el dissabte dia 23, s’organitzaran les Jornades Professionals de Turisme Industrial, on hi haurà presentacions de projectes i productes de turisme industrial, comunicacions i taules rodones amb debats.

Les jornades també inclouran visites a espais referents en turisme industrial com són el Museu Agbar i l’antiga fàbrica Can Casarramona (actual Caixaforum).

Enguany, es dedicarà una bona part de les jornades al tema:

“El paper del voluntariat, en la gestió del turisme industrial”

En aquest sentit, obrim la possibilitat a presentar comunicacions a tots aquells que creguin que poden presentar una experiència, de cas real, relacionada amb el tema (veure apartat Comunicacions).

A part dels professionals acreditats al B-Travel i professionals del turisme que ho sol·licitin, la inscripció estarà oberta a qualsevol persona interessada a assistir a les Jornades, d’acord amb les condicions establertes (veure apartat Inscripcions).