Mere om mig selv

Jonas Holm Hansen

Mit navn er Jonas Holm Hansen, jeg er født den 5 april, 2001 og opvokset i Esbjerg. Min familie derhjemme består af 3, mig, min far og en lillebror, til tider kommer den anden lillebror på besøg i weekenderne. Jeg går på Rybners og ser migselv blive uddannet der.

Jeg har en pasion for at skabe og designe, det udtrykker jeg ofte i spil, og derfor har jeg taget valget teknisk designer.


Hvem er jeg som person?

Jeg er en "frisk ung mand" som jeg ofte bliver kaldt, og er yderst interesseret i computere og teknisk design. Jeg er en troværdig person som overholder aftaler. Jeg har gennem meget af min liv blevet tiltalt som "computer nørden" og med god grund, jeg har altid hjulpet med andre folks "computer problemer" og imødekommer ofte svære udfordringer.


Min fritid

I min fritid kan jeg lide at beskæftige mig med at spille, på computere og være social med venner men også hvor jeg udfordre min intellekt og hvor jeg udtrykker min kreativitet. Jeg er derfor som konsekvens godt til mange ting på computere. Dog går jeg også til FDF og har gjort det i mere end 8 år, og er derfor heller ikke bange for at gå udendørs og være aktiv.

Kreativ

og jeg elsker at udtrykke det i de ting jeg kreere og skaber, ofte i spil, men også på tegninger og i 3D modeller.

Ambitiøs

fordi jeg altid stræber efter at gøre mit bedste når jeg arbejder med materiale jeg elsker.

Nysgerrig

fordi jeg elsker, og er god til, at lære nye programmer og software.

Mødestabil

og det er jeg og har været siden starten af folkeskolen, fordi jeg kun har fravær, hvis det er fornøden.

Fokuseret

fordi jeg ofte er den sidste til at blive distraheret når jeg arbejder med en opgave, og fordi jeg tager arbejde meget seriøs.