Historier...

Pantbanksserien, två volymer om Tavin Karlssons äventyr i Stockholms undre värld


Pantbanken (Bokförlaget Sol) släpptes sommaren 2017 och finns som inbunden bok, ljudbok och E-bok hos bl. a. Bokus och Adlibris. Boken är en dramakomedi och handlar om en pantbanksägare som tror sig funnit en olaglig genväg till lycka och rikedom. Istället stöter han på alla möjliga problem i den kriminella världen som är befolkad av människor han får anledning att önska att han aldrig träffat.
Riggat rån (Bokförlaget Sol) släpptes i Maj 2018 och finns som inbunden bok, E-bok och ljudbok hos bl. a. Bokus och Adlibris. Det är ett feelgood-gangsterdrama med komiska inslag, och en fristående andra del i pantbankserien.

Tavin Karlsson är på flykt. Men hans flickvän blir gravid och de vill komma hem till Stockholm igen, så han framför ett förslag till sina förföljare: ett erbjudande om att hjälpa till att rigga ett rån värt fyra miljoner, om de släpper idén att hämnas. Inledningsvis verkar de köpa Tavins idé. Men snart börjar saker och ting gå fel. Tillsammans med Krister, en kumpan med egen agenda, försöker Tavin lösa sina problem, samtidigt som planen att komma över fyra miljoner kronor rullar vidare.