Lidt om mig som forfatter


Velkommen til min forfatterside.

Jeg er  født  i 1955 og er vokset op dels på Christianshavn og dels på Vesterbro. Jeg er kontoruddannet inden for administration og økonomi og drev sammen med min mand en virksomhed i mere end 20 år.

Lige siden jeg fik min første Grimms Eventyr i hånden, har jeg ønsket at skrive selv. Først i 1997 blev drømmen virkeliggjort i form af en "rapport", som blev udgivet på Kræftens Bekæmpelse. Den kaldte jeg "Sprællevende".

Siden blev det til to fiktionsromaner. Den første om alkohol og vold i samlivet, "Sagde du noget, kælling?" og "Hvad der er dit ..." som handler om sygelige jalousi og skizofreni. Derefter blev det til en pårørendedagbog om at være ægtefælle til en senhjerneskadet. Den kan du læse mere om under bøger, "Aftenlys".

En lang skriveblokering gjorde, at det tog mig 10 år at skrive en autofiktion om økonomisk svindel begået mod en hjerneskadet. Genren er autofiktion og titlen er "Broderparten". Den beskriver de sorte huller, der er i lovgivningen omkring demente, hjerneskadede og værgeproblematikken.

Så gik der endelig hul på skrivelysten, og i 2019 udgav jeg novellesamlingen "Forfra"

Seneste skud på stammen er to romanbiografier baseret på musikeren og cirkusartisten Irma Altenburgs erindringer. Bøgerne hedder "Bag portieren" og "Et trut for livet".

Du kan læse mere om mine bogudgiveler under menupunktet Bøger.