Regisztráció

Köszöntjük fejlesztés alatt álló, de már 90%-ban kész, új weboldalunkon!

Általános tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!


A regisztráció kitöltése előtt kérem olvassák végig a tájékoztatónkat!


Amennyiben regisztrálnak egy adott napra lehetőleg a reggeli-délelőtti órákban hozzák el gépjárművüket, ugyanis egy napra akár többen is be tudnak jelentkezni valamilyen javításra.  Ilyenkor érkezési sorrendben történnek a gépjárműveken történő szolgáltatások. Amennyiben látjuk, hogy egy adott napra sok a regisztráció felvesszük az adott ügyfelekkel a kapcsolatot egy másik időpont egyeztetése céljából, hogy feleslegesen ne várakoztassuk meg az adott ügyfelet.

Kisebb javításoknál is legalább 1 napra kérjük be a gépjárműveiket letenni, ugyanis folyamatosan foglaltak az állásaink és amint végzünk egy munkafolyamattal visszük be a következő "pácienst". 

Amint kész vagyunk gépjárművével telefonálunk, hogy jöhet érte.


Jégkár javítási szemle ideje kb 3 nap, ugyanis minden autót fel kell jelölni, illetve a szakértőt is ki fog jönni, hogy műhelykörülmények között meg tudják tekinteni a járművet. DE! Vannak olyan esetek, hogy saját hatáskörbe szemlézünk és megvan akár 1 NAP! alatt is.


Akinek bármi kérdése van a szemlézési idővel kapcsolatban kérem hívjon és próbálunk segíteni mindenkinek!


Fontos számunkra, hogy minden ügyfelünk meg legyen elégedve!


Biztosító bevonása esetén kérjük hozza magával vagy küldje el részünkre e-mailen keresztül:


A jégkáros gépjárművek szemléje után mikor a Biztosító Társaságtól a jogalap megérkezik mindenkivel külön felvesszük a kapcsolatot, hogy mikor tudják leadni javításra a gépjárműveiket.


Kisebb javítások esetén az árajánlat megbeszélés alapján történik és csak megközelítőleg tudjuk pontosan meghatározni, ugyanis egy adott elem szétszerelése után látjuk meg pontosan a kár mértékét.


Aktuális árainkat megtalálják az adott szolgáltatásnál. Az árak nettóban értendők és az ÁFÁ-t minden esetben pluszban felszámoljuk.


Köszönjük, hogy végigolvasta! 

Várjuk szeretettel!

Üdvözlettel,
Jégkár Horpadásjavító Kft.