JARDINERIA SANT MARC SL

Jardineria Sant Marc neix l'any 2005 a Cerdanya per satisfer la demanda dels serveis de jardineria, oferint tot tipus de serveis integrals amb un tracte personalitzat per cada client i adaptat a les necessitats del seu jardí.

Desde el disseny grafic, la construcciói el manteniment fins a l'instal·lació de diferents tipus de regs, tanques, brucs, moviment i subministre de terres, control de plagues i malalties i molt més.

Disposem del nostre propi Centre de jardineria al Camí de Sant Marc on trobareu tot tipus de plantes ornamentals, arbres i flors de temporada, a part de jardineres, fitosanitaris, llavors per l' hort, substrats, i un llarg etc. d'articles, d'aquesta manera podem cobrir totes les necessitats del vostre jardí des d'un mateix entorn.

A més a mes, estem especialitzats en la fabricació de LACRE, un complement d'imatge per diferenciar els productes de qualitat, aconseguint un toc especial i donant un aspecte artesanal i elegant amb molts colors a escollir i de PEGA MASTIC NEGRA per fer empelts d'arbres fruiters.

Tot disposat per un equip de professionals del sector que us oferiran el millor servei i assessorament tant a particulars, empreses o comunitats.


DEMANEU EL VOSTRE PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!!