Intuïtief logo ontwerp

Via deze link kom je op mijn site waar ik een aantal voorbeelden van mijn opdrachten heb staan. Deze map is van een aantal jaartjes terug maar ik ben hard aan het werk om te updaten.

Ik werk niet met een marktonderzoek of profielschetsen van doelgroepen en ik heb ook geen reclame opleiding gedaan. Ik doe alles puur op intuïtie en de wensen van mijn klanten.

Samen gaan we een proces in waarin ik na een eerste gesprek een brainstorm maak met diverse stijlen die naar het uiteindelijke resultaat leiden totdat de klant tevreden is.

Intuïtief ontwerpen doe ik met gebruik van de energie van de klant.

Wil je wat meer weten over energie werk, kijk dan op mijn website www.praktijkrileks.nl

Ik werk op offerte basis. Mail me gerust met je wensen en ik zal je een prijs indicatie geven.

Om een idee te geven van prijs, een offerte voorbeeld:

  • Logo ontwerp met brainstorm - € 199,-
  • Van jouw logo schets een bruikbaar bestand maken - € 125,-

Pakket:

  • logo ontwerp
  • website header ontwerp
  • visitekaart ontwerp
  • facebookbanner of ontwerp naar keuze. Samen €299,-

Ik help je met het ontwerpen van je logo, huisstijl en reclameactiviteiten. De bestanden worden via de mail verstuurd in .jpeg en .pdf in de juiste maat verhouding voor het doel.

Zelf maak ik gebruik van drukkers via internet zoals www.flyeralarm.nl i.v.m. hun gunstige prijzen en goede kwaliteit drukwerk, als het gewenst is kan ik hierbij ondersteunen of ik stuur de opdracht naar de drukker. Let op als je zelf een drukker regelt dat elke drukker gebruik maakt van eigen kleuren profielen en marges. Het bestand wat naar een drukker gaat moet dus nog drukker-klaar gemaakt worden.

Wil je informatie of een afspraak maken dan kun je me mailen of appen:

mail: intuitief-design

Tel: 06-30136941