Kedves Látogató!

A Farmasi nagyszerű üzleti lehetőséget kínált eddig is azoknak, akik csapatot szeretnek építeni és magasabb jövedelemhez szeretnének jutni.Idén októbertől még vonzóbb programokat kínálunk mindenkinek, támogatjuk az új munkatársak regisztrálását, elindulását, hűségét, valamint a szintlépést és csapatépítést is egyaránt. Soha vissza nem térő alkalom ,most érdemes hálózatot építeni vagy elkezdeni. Használd ki Te is az ajánlatunkat, legyél Te a következő, akinek a Farmasi valóra váltja álmait.


Új regisztrációs bónusz 2019.12.31-ig!

Válts a marketing terv alapján szintet, és új szint elérése esetén plusz bónuszban részesülsz.Támogasd a csapatodban lévő embereket, segítsd őket új szint elérésében és részesülj Te is,mint szponzor szintlépési bónuszban.

Szeretnéd megismerni a korlátlan jövedelem érzését? Érd el minél hamarabb az igazgatói szintet és a feltételek teljesülése esetén 640.000 Ft egyszeri bónuszban részesülsz.Ha már igazgató vagy és segítségeddel alattad is új igazgató lesz, munkád elismeréséért Te is 640.000 Ft bónuszban részesülsz.

Megújultak Start 1 és Start 2 csomagjaink októbertől, most érdemes új embereket regisztrálni. Új regisztráltak hűségéért ajándék jár, ajánld nekik Start programunkat.

Reméljük programjaink segítségével Te is a csapatépítők táborába fogsz tartozni.


Munkádhoz sok sikert kívánok!