torneig interclubs 75È aniversari c.e. campanet

DIA 18 I 19 D'ABRIL

DEL 2019

AL CAMP MUNICIPAL DE CAMPANET

GALERIA D'IMATGES DEL TORNEIG ACCEDINT A LA SECCIÓ DE MULTIMÈDIA.TAMBÉ EL MONTATGE MUSICAL RESUMINTS AQUESTS DOS DIES.

INTRODUCCIÓ

El present torneig de futbol base s'emmarca dins un any especial pel Club Esportiu Campanet, l’entitat celebra el 75è aniversari del seu naixement. Des del club està previst organitzar dins aquesta temporada una sèrie d’esdeveniments per a commemorar l’efemèride: s’ha elaborat un nou escut que inclou l’any de fundació; s’ha fet una camiseta conmemorativa única i exclusiva per a socis i simpatitzants; està prevista per a les properes festes de Campanet una exposició per a tots els públics d’imatges i documents inèdits de la història del nostre club; l’elaboració i edició d’un llibre de la història de l’entitat; un torneig de veterans; i, com no pot ser d’altra manera, un torneig de futbol base, amb els més joves del club com a protagonistes.


Des del club creim molt en la part formativa del futbol, per això volem posar damunt la taula un torneig on els valors de l’esport en general i el futbol en particular, siguin els autèntics protagonistes. L’objectiu d’aquest torneig és, a part de fer partícips d’aquest any històric els més joves del club, fomentar les relacions entre clubs i entre plantilles d’un mateix club. És molt important que existeixi es respecte i la tolerància entre adversaris, tenir empatia amb el rival, acceptar la derrota i saber administrar i valorar la victòria. Tanmateix, no és menys important conèixer el club on un treballa i hi està implicat, els seus entrenadors, els jugadors de les altres plantilles així com mostrar una actitud d’ajuda i de pertinença a un mateix col·lectiu.


Pensam que durant la temporada i a molts de torneigs de futbol base ja s’incentiva suficientment la competició, el resultat d’un equip en particular o d’un jugador a nivell individual, i que moltes vegades es passa per alt l’ampli ventall de relacions a tenir en compte pel simple fet de compartir una passió, jugar a futbol. Això és el que ens motiva a organitzar un torneig entre clubs, no per equips, on el més important és compartir els valors de l’esport i que competint a través d’ell poguem aprendre a gestionar emocions, valorar el treball que fan companys del mateix club, així com els rivals amb qui ens enfrontam, respectar tots els protagonistes imprescindibles de l’esport com àrbitres, entrenadors, públic, etc.