NORMATIVA

A nivell general:


 1. El format del torneig és una competició entre clubs, no entre equips. Per tant, hi ha una única classificació dels 4 clubs, on els diferents equips de les categories participants hi sumen més o menys punts depenent dels resultats dels partits i els penals.
 2. Les categories amb que cada club participa al torneig són: Prebenjamí, benjamí i aleví.
 3. És IMPRESCINDIBLE que els clubs participants emplenin el document d’inscripció abans de l’inici del torneig.
 4. Cada equip farà una competició en forma de lliga, a doble volta, amb els equips de la mateixa categoria dels altres clubs. D’aquesta manera quedaran 3 lligues: una lliga Prebenjamí, una benjamí i una aleví.
 5. No hi ha fase final.


A nivell reglamentari:


 1. Els partits tenen una durada de 24 minuts, dividit amb dues parts de 12. Al final de cada part hi haurà un minut per canviar de camp.
 2. Es poden realitzar tants de canvis com es vulgui, sempre per la zona central del camp i avisant l’àrbitre.
 3. Al final de cada partit cada equip llançarà 3 penals.
 4. La puntuació de cada partit és:
 • 2 punts per l’equip guanyador del partit.
 • 1 punt per a cada equip si el partit acaba en empat.
 • 1 punt per l’equip que més penals fa a la tanda post partit.
 • 0,5 punts per a cada equip si aconsegueixen fer els mateixos penals a la tanda post partit.
 1. Després de cada partit es sumaran els punts a la puntuació global del club. L’organització actualitzarà la classificació cada hora.
 2. En cas d’empat a punts l’ordre s’establirà per sorteig.


A nivell organitzatiu:


 1. Cada club tendrà assignat un vestidor que compartiran els 3 equips que competeixen. Els entrenadors i participants el podran utilitzar com desitgin durant les jornades.
 2. Cal que els participants al torneig, jugadors i entrenadors vagin identificats amb el xandall o roba del club pertinent.
 3. Per a realitzar l’escalfament els equips poden utilitzar els espais del córner del camp de futbol 11, sempre intentant no molestar els equips que juguen.
 4. És IMPRESCINDIBLE, per evitar retardar en excés la jornada, que els equips estiguin preparats per començar el següent partit mentre es disputen els penals del partit anterior.
 5. L’organització va a càrrec del Club Esportiu Campanet, que a través d’entrenadors i directius vetllaran pel bon funcionament del torneig. Aquests aniran degudament identificats perquè vos dirigiu a ells en qualsevol moment per a resoldre qualque dubte o aclarir qüestions inherents al desenvolupament del mateix.
 6. L’organització es reserva el dret a afegir, modificar o suprimir qualsevol norma, si és necessari per tal de millorar el desenvolupament del torneig.