Táncegyüttessel való együttműködések

Együttes művészeti vezetése

2015-től 2017-ig a keszegi Kincskereső Néptáncegyüttes művészeti vezetőiként tevékenykedtünk, melyet 2017-től a Höcögő Néptáncegyüttesben folytatunk, Zsámbékon.

Művészeti vezetőként különböző feladatokat látunk el: az együttesi próbák megszervezése, levezénylése; az együttes tréningezése, fejlesztése; már tanult táncok és koreográfiák szinten tartása; új táncanyagok megtanítása; új koreográfiák készítése; koreográfia zenék biztosítása; fellépésekre való felkészítés: színpadi kellékek, viseletek biztosítása.

Együttesi edzőtábor

Egy néptáncegyüttes évenkénti munkájában kiemelkedő szerepet tölt be az – általában nyáron megrendezett – edzőtábor. Itt kb. egy hétig folyamatosan együtt vagyunk, így nagyszerű lehetőség van a komoly szakmai munka mellett a közösség összekovácsolására is.

Táncanyag betanítás

Szívesen vállaljuk táncanyag(ok) betanítását néptáncegyütteseknek. Akár heti műhelymunka, intenzív párnapos összejövetel vagy edzőtábor keretén belül is sort keríthetünk a tánctanulásra.

A táncanyagot és a részleteket megbeszélés során egyeztetjük. Várjuk a megkereséseket!

Koreográfia készítés

Szívesen vállalunk koreográfia készítést és igény szerint betanítást néptáncegyütteseknek. Akár heti műhelymunka, intenzív párnapos összejövetel vagy edzőtábor keretén belül is sort keríthetünk a kitűzött célok megvalósítására.

A táncanyagot és a részleteket megbeszélés során egyeztetjük. Várjuk a megkereséseket!