Tapahtumakalenteri

Imatran seudun sukututkijoiden kuukausikokoukset järjestetään Kulttuurikeskus Virran Kaleva-salissa talvisaikaan kuukauden 3. tiistai klo 18-20. Kuukausikokouksissa jäsenet voivat pyytää neuvoja muilta tutkimuksissaan ilmenneisiin ongelmiin. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia maksuttomia. Tervetuloa!

UUSI SUKUKIRJA

  • Pentti Miettinen on lahjoittanut yhdistykselle kustantamansa sukukirjan Eräitä jääskeläisiä sukuja. Pentti ja Reijo Miettinen pitivät meille joulukuun kokouksessa 2018 aiheesta esitelmän. Kirjassa on 744 sivua sukutauluja, kuvia ja kertomuksia seuraavista jääskeläisistä suvuista: Posse, Miettinen, Näveri, Kukkurainen, Ora, Paajanen, Akkanen Aquilander ja Rautio. Kirja on lainattavissa Ruokolahden kirjaston tutkijahuoneen yhdistyksen kirjastosta. Yhdistys kiittää saamastaan lahjoituksesta.

ENNAKKOTIETO

  • Tammikuussa 2021 alkaa Virta opistossa sukututkimuskurssi.

Yleistä toiminnasta

  • Yhdistys on perustettu vuonna 1989 sukututkimusta harrastavien ja siitä kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteeksi Imatralla ja sen ympäristössä.

  • Yhdistyksessä on 160 jäsentä. Kaikki sukututkimuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

  • Jäseneksi voi liittyä yhdistyksen kokouksissa tai ilmoittautumalla nettilomakkeella tai yhdistyksen sihteerille tai rahastonhoitajalle. Jäsenmaksu on 15 euroa.

  • Kuukausikokoontumiset ovat talvikautena, joka kuukauden kolmas tiistai klo 18-20, pääsääntöisesti Imatran kulttuurikeskus Virran Kaleva-salissa. Tapahtumista ilmoitetaan edellisen sunnuntain Uutisvuoksen seurapalstalla, sekä täällä yhdistyksen Internet-sivuilla. Kuukausikokoontumisten aiheet ovat sukututkimukseen liittyviä ja sitä sivuavia esitelmiä ja alustuksia.

  • Yhdistys järjestää sukututkimukseen liittyvää koulutusta, sekä opastusta mm. sukututkimusohjelmien ja Internetin käytöstä.

  • Pari kertaa vuodessa pyritään järjestämään retkiä arkistoihin, naapuriyhdistyksiin ja muihin sukututkijoille tärkeisiin kohteisiin.

Sukujen Vuoksi -jäsenlehti

Seuraava lehti ilmestyy tammikuussa 2021

  • Lehdessä julkaistavaksi tarkoitetut kirjoitukset, runot, tarinat mielipiteet, kuvat yms. tulee toimittaa lokuun loppuun mennessä lehden toimitukselle tai puheenjohtajalle. Lehti lähetetään postin jakeluna kaikille jäsenmaksun maksaneille jäsenille maksutta.

  • Huom! Yhdistys ei lähetä jäsenmaksulappua erikseen vaan se löytyy lehden takakannesta. Jäsenmaksu 15 euroa tulee maksaa tammikuun aikana. Yhdistyksen pankkiyhteys FI5050830220046162