Imatran seudun sukututkijat on vireästi toimiva yhdistys. Järjestämme kuukausittain mielenkiintoisia luentoja, avustamme jäseniämme DNA- ja muussa sukututkimuksessa. Käytössämme on tutkijahuone Ruokolahdella, jossa laaja kirjavalikoima ja mikrofilmien lukulaite. Alta näet kokouspäivät ja tapahtumat. Löydät meidät myös Instagramista #imatransukututkijat.

Polkupyöräretki Lassilaan ja Kuokkalammelle

Teemme Imatran sukututkijoiden polkupyöräretken Lassilan Linnavuorelle ja luolalle sekä Kuokkalammin Hyppykalliolle tiistaina 18.6. Lähdetään klo 16.00 Keskusaseman vieressä olevan Sinisen talon luota. Reitin varrelta voi tulla myös mukaan: Vuoksenniskan torilta noin klo 16.20 ja Rautionkylän K-marketista noin klo 16.30. Lassilassa ollaan noin klo 17.15. Jos et halua pyöräillä, voit tulla myös autolla suoraan kohteeseen.


Reitin pituus on noin 40 km ja kesto evästaukoineen noin 4 tuntia. Ota mukaan juotavaa ja omat eväät. Jos sää on huono, retki siirretään myöhempään ajankohtaan.


Retkelle ei tarvitse ilmoittautua!


Tässä lisätietoa kohteista:

https://www.visitruokolahti.fi/fi/nae-ja-koe/nahtavyydet/lassilan-linnavuori-ja-luola

https://www.outdooractive.fi/fi/poi/ruokolahti/hyppykallio/37902237/


Tervetuloa mukaan, ota myös kaverisi!

Kokouspäivät ja aiheet 2024

Kokouksemme ovat kaikille avoimia maksuttomia esitelmätilaisuuksia. Tervetuloa kaikki sukututkimuksesta kiinnostuneet!Syyskokouksen päätöksiä

Yhdistyksen syyskokouksessa 21.11.2023 hyväksyttiin toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio vuodelle 2024. Kuukausikokoukset pidetään Kulttuuritalo Virran Vierashuoneessa kuukauden kolmantena tiistaina klo 18 - 20. Lisäksi järjestetään koulutusta ja retkiä. DNA-ryhmä jatkaa toimintaansa. Jäsenmaksu päätettiin 18 euroon kulujen nousun takia. Jäseniä on 144.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Liisa Raitinpää.

Hallituksen jäsenent:

Toiminnantarkastajaksi vuodelle 2024 valittiin Erkki Huhtanen ja varalle Mauri Lehikoinen.