Een initiatief uit vele initiatieven. Het idee om opnieuw met elkaar in contact te komen, ongedwongen, ontspannen en inspirerend.

"Een netwerkborrel voor de vrije werkers."

Voor de creatieven die misschien geen collega's hebben om eens over werk te praten. Voor de kunstenaars die nieuwe samenwerkingen zoeken. Voor bedrijven en geïnteresseerden die lokaal talent & kunde zoeken.

Maar met name om de makers van Dordrecht te ondersteunen en in de spotlight te zetten door elke maand gezamenlijk het glas te heffen..

Dat is de Makers Borrel, wees welkom.


Scheepsrecht! De derde editie van de Dordtse Makers Borrel landt vrijdag 3 mei in de pas geopende Osteria Luca aan het Scheffersplein. Het concept is weer aangescherpt met de feedback van de vorige aflevering. De borrel begint iets later en de randprogrammering start direct.

Inspiratie van Dordtse makers in het randprogramma komt in diverse vormen:

Design Thinker Cor Noltee komt vertellen over het kunst & recycle project SchapenKoppieKoppie;

Onze rechtbanktekenaresse Renée van den Kerkhof (Studio 'néetje) vertelt over haar nieuwe experimenten;

Onderneemster en organisator Angelique de Leur van Special Edition blikt vooruit naar het multi-disciplinaire Matsuri festival;

Natuurfotografe Leonie van den Ende geeft een voorproefje van haar nieuwe exhibitie;

natuurlijk vragen we onze gastheer en horeca ondernemer Dennis van Buren wat makers voor hem doen

en is er een bijzondere gast uit de politiek die input zoekt voor een nieuw cultuurbeleid.


Vanaf 10:00 ‘s ochtends kan je al bij Luca terecht voor koffie, lunch, wijn, antipasti, pizza, cocktails, wat je wilt. De Makers Borrel begint om 17:00 en tot 19:00 zullen presentaties plaatsvinden. Luca zal ons pas rond 01:00 de tent uit sturen, dus tijd genoeg als er echt dingen gaan broeien. DJ’s Geer & Free draaien tot 21:00 de plaatjes..


WANNEER: vrijdag 3 mei

HOE LAAT: tussen 17:00 en 21:00

WAAR: Osteria Luca, Voorstraat 256-B (Scheffersplein), Dordrecht

ENTREE: Gratis


Volg het event op Facebook hier... https://www.facebook.com/events/369366130589846/

Wil jij zelf iets exposeren? Vul dan deze vragenlijst in en wellicht is er een geschikt podium voor je. > bit.ly/DMB2-exposeer