Internet Business Portals

Projecten

inktbestellen logo - inkt en toner bestellen

Onze webshop voor alle inkt en toner cartridges.

Bij inktbestellen.be kan je terecht voor zowel originele, xerox xrc als alternatieve cartridges en toners. onze webwinkel levert inkt & toner aan België en Nederland.

Wij bieden de goedkoopste pinterinkt, inktcartridges en laser toner voor alle grote merken.

Zowel originele inkt en toners als Xerox alternatieve en huismerk inktpatronen.

tomson recycle logo - lege inkt en toner ophalen en recycleren

Lege inktcartridges inleveren en recycleren via Tomson Recyle is steeds zonder kosten.

Wij zamelen lege cartridges in via bedrijven, scholen, winkels, verenigingen,… Deze ingeleverde inkt & toner patronen worden professioneel verwerkt en gerecycleerd. U kan de ingezamelde lege inktcartridges aanleveren in eigen dozen of gebruikmaken van onze verpakkingen op aanvraag. Voor grote hoeveelheden hebben wij ook gratis containers en paletten ter beschikking.

encretoner logo - encre et toner en ligne

Sur encretoner.be vous trouverez des cartouches d’encre et toners d’origine, Xerox XRC et compatibles.

Une première économie substantielle peut se réaliser en utilisant des toners de Xerox XRC qui ont été développés pour les imprimantes de HP® , Brother® & OKI , tout en conservant la qualité.

Belgisch Instituut voor Psychotraumatologie logo

Voor het Belgisch Instituut voor Psychotraumatologie ontwierpen wij deze website waarbij een unieke backoffice werdt geschreven. Door een op maat gemaakte webshop te koppelen aan hun website kunnen ze snel en makkelijk de inschrijvingen voor hun workshops beheren op één locatie.

kassabakker - kassasysteem voor bakkerijen

Op maat van de moderne bakkerijen hebben wij een uniek kassasysteem ontwikkeld met als enige doel tegemoet te komen aan de specifieke noden van deze sector.

Snel, gebruiksvriendelijk en voorzien van alle functionaliteiten zoals o.a.: toonbankverkoop, bestellingbeheer, etikettering, kostprijsberekening, facturatie, hygïene, traceerbaarheid, calorieën en Allergenen,...