Wandel mee!

Ben je je beeldscherm ondertussen wel zat? Zeker in deze vreemde tijden is het soms fijn om er even uit te gaan en met iemand een rondje te lopen. Daarom bieden de HvA en Frisse Gedachtes je de mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met een willekeurige andere student of collega van de HvA voor een wandeling.

  • Via onderstaand contactformulier kun je samen met een andere student of collega een wandeling maken. We zorgen ervoor dat je elkaars contactgegevens krijgt, zodat je een plaats en tijd kunt afspreken.

  • We sturen je altijd een e-mail met de contactgegevens van je partner en verversen alle aanmeldingen tussen vrijdag en zondag. Dit betekent dat je je één keer per week kunt inschrijven voor een wandeling.

  • Houd tijdens het lopen altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en anderen. Vermijd openbaar vervoer als je naar de afgesproken locatie reist.

Neem contact op met frissegedachteswalks@gmail.com met eventuele vragen of opmerkingen.

Kijk op frissegedachtes.nl voor een overzicht van alle universiteiten en hogescholen waar we nu al actief zijn. We hebben nu in totaal al 3950 aanmeldingen!

Meld je aan!

Als het formulier hieronder niet werkt, klik dan hier.