Randers

Hotel Randers

Randers er Danmarks 6. største by med lige omkring 60.000 indbyggere. Derfor er det også en by der har ret meget at byde på, hvilket gør den velegnet til et weekendophold eller lignende på hotel. Med blot et par overnatninger kan man opleve rigtig meget i Randers, og der er noget for de helt små såvel som de ældre.

Noget som hele familien ville finde underholdende er blandt andet Randers Regnskov, Graceland Rander og Mariager Saltcenter. I Randers Regnskov kan man se regnskovsdyr fra kontinenterne Sydamerika, Afrika og Asien, som er både skræmmende og søde. Randers Graceland er et museum om en af de største stjerner nogensinde, nemlig Elvis Presley. På Mariager Saltcenter kan man komme ned i en saltmine og bade i så saltholdigt vand, at man automatisk flyder ovenpå.

Randers har også nogle forskellige kunstmuseer at byde på, samt naturskønne omgivelser som Randers Fjord. Desuden har Randers også et rigtig fint natteliv med forskellige spillesteder og barer, så man også kan komme ud og slå sig lidt løs. Så Randers har i sandhed noget for enhver smag.