Het Mullerthal is een van oudsher uitgesproken wandelgebied met zeer goed aangegeven wandelroutes die in 2008 geheel opnieuw zijn gemarkeerd.

De hoofdroute is de zogenaamde Mullerthal-Trail, deze wandelroute bestaat uit drie grote rondwandelingen die tesamen 112 km lang zijn. Daarnaast zijn er vier kortere Extra Touren A, B, C en D.

Voor de minder fanatieke wandelaars zijn er vele kortere lokale wandelroutes met een lengte vanaf ongeveer 3 km of langer. (Klikt u hier voor een overzicht in tabelvorm).

Tevens is er nog de DeLux Felsenweg 2, een rondwandeling tussen Bollendorf in Duitsland en Beaufort in Luxemburg, deze route gaat door Dillingen 100 meter langs het Bungalowpark.

U zult zeer onder de indruk zijn van het bijzondere landschap en de gevarieerdheid van deze schitterende omgeving. De routes volgen spannende paden langs grillige rotsformaties, soms met smalle spelonken en kleine grotten, maar ook langs beekjes door diepe dalen en langs mooie vergezichten. Ook voor gezinnen met kinderen een paradijs, uw kinderen zullen zich tijdens de avontuurlijke en uitdagende wandelingen gegarandeerd niet snel vervelen.

Meer informatie en wandelkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het Bungalowpark.

Hieronder treft u een aantal van de vele wandelmogelijkheden aan.