Het Bungalowpark Hondsbierg is een klein familiair park en is terrasvormig aangelegd. De vrijstaande houten châlets zijn eenvoudig van inrichting.

Ze bevatten een woonkamer met open keuken, een badkamer (douche, wastafel, toilet) drie slaapkamers waarvan één met een (smal) tweepersoonsbed, één met twee éénpersoonsbedden en één met een stapelbed. De châlets zijn ingericht voor 6 volwassen personen maar de ideale bezetting is echter met 4 of 5 personen.

De verwarming c.q. warmwatervoorziening geschiedt d.m.v. een gaskachel en geiser. Bedlinnen, keukenlinnen en handdoeken dienen zelf te worden meegenomen. Het is niet toegestaan te roken in de huisjes. Klik hier voor een inventarislijst. Elk châlet heeft een eigen tuin waarvan gebruik gemaakt kan worden.


Op het park is een speelplaats voor kinderen en een jeu-de-boules baan, alsmede een gratis WiFi hotspot voor de gasten. De parkeerplaats voor de auto's bevindt zich bij de ingang. Het park is echter ook per openbaar vervoer goed bereikbaar. Er kunnen mountainbikes en toerfietsen gehuurd worden. Tevens is een brood-service aanwezig. Bij de receptie kunt u gezelschapsspellen lenen. Restaurants (op loopafstand) zijn in Dillingen.

Een van de bungalows is toegankelijk en aangepast voor rolstoelgebruikers: beschrijving. Info voor gehandicapten over Luxemburg is te verkrijgen bij info-handicap luxembourg

inventaris.pdf