Welkom op onze website

Bungalowpark Hondsbierg is gelegen aan de rand van Dillingen in het Groothertogdom Luxemburg, 400 meter vanaf de rivier de Sûre , op 11 kilometer ten noordwesten van Echternach. Het ligt in het Duits-Luxemburgs Natuurpark waarvan onder andere het bekende Mullerthal een onderdeel is, dat zich kenmerkt als een uitgesproken bosrijk wandelgebied met goed begaanbare en aangegeven wandelpaden langs rotspartijen, rivieren en vergezichten. Ook is deze omgeving zeer geschikt om te mountainbiken, fietsen of racefietsen, alsmede voor geocaching.

Schiessentümpel

Beaufort

Dillingen ligt zeer centraal in deze omgeving en is derhalve een zeer goed uitgangspunt voor dagtochten naar bezienswaardigheden en musea zoals bijvoorbeeld in Echternach, Vianden, de stad Luxemburg, de Moeselvalei en Trier.

In de gemeente Beaufort (waarvan Dillingen deel uitmaakt) bevinden zich onder andere een openlucht zwembad, een ruïne van een kasteel uit de middeleeuwen en een Renaissance slot, circa 60 kilometer gemarkeerde wandelroutes, een mountainbike parcours, diverse restaurants en winkels. In de Sûre is er de mogelijkheid te kanoën (verhuur in Dillingen) en te vissen (vergunning verkrijgbaar in Beaufort).

Het Bungalowpark Hondsbierg is een klein familiair park en is terrasvormig aangelegd. De vrijstaande houten châlets zijn eenvoudig van inrichting. In bovenstaande menu onder Châlets treft u een beschrijving aan. Er is een gratis WiFi Hotspot op het park aanwezig.

Meer informatie over bezienswaardigheden en de omgeving etc. treft u aan onder de links.

Ook kunt u de weblog lezen, met verschillende tips over evenementen en gebeurtenissen die in de omgeving van het Mullerthal plaatsvinden, of een bericht achterlaten in ons gastenboek.