Mededelingen

STICHTING HISTORISCH ABBEKERK/LAMBERTSCHAAG

Abbekerk, 24 sept.2019

BESTE DONATEURS,

ALLEREERST ONZE EXCUSES VOOR HET UITBLIJVEN VAN HET JAARBOEK 2019.

DOOR DIVERSE OMSTANDIGHEDEN IS ER EEN GROTE VERTRAGING ONTSTAAN MET HET DRUKKLAAR MAKEN EN DE UITEINDELIJKE UITGAVE. WE HADDEN GEHOOPT U MET DE DONATEURSAVOND OP 15 NOVEMBER A.S.HET BOEK TE KUNNEN UITREIKEN, MAAR OOK DAT IS NOG NIET ZEKER. ACHTER DE SCHERMEN WORDT HIER UITERAARD WEL HARD AAN GEWERKT.

WIJ VRAGEN HIERVOOR UW BEGRIP.

HIERBIJ DOEN WIJ TEVENS EEN OPROEP VOOR HET VOLGEND JAAR.

WIE KAN ONS HELPEN MET HET VORMGEVEN EN DRUKKLAAR MAKEN VAN ONS JAARBOEK 2020 ? TEGEN EEN GERINGE VERGOEDING ?? ONZE DONATEURS ZULLEN U ZEER DANKBAAR ZIJN.

Hopend op een positieve reactie.

Hierbij ook een leuke oproep.

Onze donateuravond gaat wel door :OP 15 NOVEMBER A.S.

Hiervoor kunt u zich al opgeven bij onze secretaresse Ellen van Schoonevelt. Email: ellenvanschoonevelt@gmail.com. In de dorpskrant zal ook nog een uitnodiging komen.

Kosten 3 gangen menu € 16,--. Consumpties voor eigen rekening. Indien u speciale wensen heeft omtrent het eten, kunt u dat ook melden.

Na de maaltijd, nodigen wij u uit in de Grote Zaal van het dorpshuis voor een gezellige film avond. U kunt dan genieten van hele oude zwart-wit beelden uit de jaren 50 en 60. Na de pauze volgt de documentaire over het wel en wee van Abbekerk en Lambertschaag in de periode 2000 tot 2012 met daarin o.a. diverse interviews met bewoners en leuke beelden van allerlei activiteiten in en rondom onze kernen.

Wij hopen op een grote opkomst, echter kunnen er maximaal 60 personen aan de maaltijd meedoen, dus geef u snel op.

Voor de film kunnen zich wel meer mensen opgeven, de zaal kan gevuld worden met meer dan 150 zitplaatsen. Dus vraag gerust uw buren en vrienden mee.

Ik hoop u graag te ontmoeten,

Met vriendelijke groeten Els Horsten-Bijlsma.