Kezdőlap

Az épületfelügyelő alaposan megvizsgálja az építmény minőségét, hogy az valóban megfelel-e az építési szabályzatnak és az előírásoknak. Ezeknek az ellenőröknek nehezen elérhető helyekre is be kell jutniuk, így időnként fizikailag is megterhelő lehet a munka végzése. A részletekre való odafigyelés szintén létfontosságú ebben a helyzetben. Az épületellenőr, vagy műszaki ellenőr folyamatosan kapcsolatot kell tartania az építési szabályzat adminisztrátorával, az építési tisztviselővel vagy az építésügyi felügyelővel is az építészeti tervezés során.

Bővebben:

A fiatalabb korosztály számára ez az igazi paradicsom. de mihez kezdjen a szülő, aki nem élvezheti gondtalanul a nyári szünidő izgalmait?

Bővebben:

Itt az idő, a gépek, gépparkok és eszközk felújítására. Komoly támogatások érkeznek az államtól ez ügyben. Bővebben..


Amennyiben tetőcserére kerül a sor, rengeteg anyag közül választhatunk. A két legnépszerűbb lehetőség a fém és a cserép és sokan nagyon nehezen választanak közöttük. A fémtető és a cseréptető közötti döntésnél érdemes számba venni az egyes anyagok előnyeit és hátrányait is. Bővebben..


A horrorfilmek is úgy kezdődnek sok esetben, hogy egyszer csak leáll az autó a ködös éjszakában, és... Bővebben...

A hulladékról leggyakrabban még mindig a koszos, büdös kukásautó és szeméttelepek jutnak az eszünkbe, pedig a hulladékfeldolgozásról alkotott képünk napjainkban alapos átvizsgálásra szorul. Bővebben...

Minden vállalkozástulajdonosnak képben kell lennie az online trendekkel és azok megfelelő alkalmazási lehetőségeivel. Bővebben...