Osteopatiaan erikoistuva Urheiluhieroja

Henri Kari

Käsintehtyä hyvää oloa.

Ajankohtaista

SUHK Leppävaaran lisäksi vuonna 2019 lähtien vastaanottoni löytyy myös SUHK Espoonlahden tiloista perjantaisin! Tervetuloa.

Kuka?

Olen espoolainen koulutettu hieroja ja valmistunut vuonna 2012 Helsingin Hieronta-akatemiasta. Opiskeluajoilta lähtien olen tehnyt hierojan töitä muiden töiden ohella tai kokopäiväisesti. Tällä hetkellä työskentelen Suomen Urheiluhierontakeskuksen (SUHK) tiloissa Leppävaarassa.

Koulutus.

Täydennyskursseja käytyäni aloin ymmärtää entistä enemmän ihmisen kehosta. Pystyin auttamaan asiakkaitani niin kauan kun ongelmat liittyivät lihasperäisiin vaivoihin, kuten esimerkiksi päänsärkyihin. Aloin miettimään jatkokoulutusmahdollisuuksia, kun jouduin ohjaamaan asiakkaita eteenpäin osteopaatin tai fysioterapeutin pakeille. Siitä alkoi pitkään kestänyt pohdinta osteopatian ja fysioterapian opintojen välillä. Manuaalinen hoitaminen on kuitenkin lähempänä sydäntäni, joten päätin hakea osteopatiakouluun. Tuumasta toimeen ja laitoin hakupaperit menemään Osteopatiakoulu Atlakseen. Syksyllä 2016 pääsin aloittamaan nelivuotiset osteopatian opinnot!

Osteopatian opintojen myötä tyylini hoitaa on muuttunut todella paljon. Sen takia olen avannut nettiajanvaraukseen palvelun "Hieronta osteopaattisin tekniikoin". Varatessasi ajan tähän palveluun varmistat sen, että saat parasta mahdollista hoitoa jota voit minulta saada! Varaathan ensimmäisellä kerralla ensikäynnin.

Mikäli olet tulossa hoitoon kuormittavan urheiluharrastuksen takia urheiluhieronta voi olla hyvä vaihtoehto, mutta useimmiten kaikissa muissa tapauksissa osteopaattisella hoidolla pystyn auttamaan asiakasta huomattavasti paremmin!

Tervetuloa!