You'll never walk alone!

Ook nu we elkaar weer live kunnen zien op de Haagse is het soms fijn om even met iemand een praatje te maken, even niet bezig te zijn met je studie en nieuwe mensen te leren kennen. Daarom bieden wij je deze gratis mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met andere studenten uit Den Haag om een wandeling te maken.

Er zijn twee opties:

1. Via onderstaand contactformulier kun je met een andere student (in Den Haag) afspreken om een wandeling te maken. We zorgen ervoor dat je elkaars contactgegevens krijgt, zodat je samen een plaats en tijd kunt afspreken.

2. Je gaat een rondje lopen terwijl je belt met een andere student van de HHS. Je hoeft hiervoor dus niet per se in Den Haag te gaan wandelen. Wij zorgen ervoor dat jullie elkaars telefoonnummer krijgen.

We sturen je altijd een e-mail met de contactgegevens van je partner en verversen alle aanmeldingen tussen vrijdag en zondag. Dit betekent dat je je één keer per week kunt inschrijven voor een wandeling.

Neem contact op met frissegedachteswalks@gmail.com voor eventuele vragen of opmerkingen.

Kijk op frissegedachtes.nl voor een overzicht van Connect op andere universiteiten en hogescholen. In totaal hebben we nu al 5149 aanmeldingen!

Sign up!

Als het formulier niet werkt, klik dan op deze link.