Even achter je laptop vandaan?

You'll never walk alone. Zeker in deze vreemde tijden is het soms fijn om even met iemand te gaan wandelen en een praatje te maken. Daarom bieden wij je deze gratis mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met andere studenten uit Den Haag om een ​​wandeling te maken.

Er zijn twee opties:

  1. Via onderstaand contactformulier kun je met een andere student (in Den Haag) afspreken om een ​​wandeling te maken. We zorgen ervoor dat je elkaars contactgegevens krijgt, zodat je samen een plaats en tijd kunt afspreken.

  2. Je gaat een rondje lopen terwijl je belt met een andere student van de HHS. Je hoeft hiervoor dus niet per se in Den Haag te gaan wandelen. Wij zorgen ervoor dat jullie elkaars telefoonnummer krijgen.

We sturen je altijd een e-mail met de contactgegevens van je partner en verversen alle aanmeldingen tussen vrijdag en zondag. Dit betekent dat je je één keer per week kunt inschrijven voor een wandeling.

Houd tijdens het lopen altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en anderen. Vermijd openbaar vervoer als je naar de afgesproken locatie reist.

Neem contact op met frissegedachteswalks@gmail.com met eventuele vragen of opmerkingen.

Kijk op frissegedachtes.nl voor een overzicht van Walks op andere universiteiten en hogescholen. In totaal hebben we nu al 2757 aanmeldingen!

Sign up!

Als het formulier niet werkt, klik dan op deze link.