150 jaar NUT

150 jaar NUT van Voorschoten” van 1869 tot 2019

Al anderhalve eeuw maakt “het Nut” zich sterk voor cultuur en samenleving in Voorschoten. En dat gaan we vieren op donderdag 27 juni 2019. Dat doen we door iets weg te geven.

€ 5000,- voor jouw plan voor Voorschoten

Hebben jullie een mooi plan voor je club, je buurt of je vereniging, maar lukt het niet om het financieel rond te krijgen, dien dan bij ons een voorstel in en licht dit toe op de feestavond op 27 juni. Als je plan, dat past binnen onze criteria, als beste wordt beoordeeld, krijg je van ons een geldbedrag van 5000 euro. Ook als je niet de hoofdprijs wint, maakt jullie plan kans op een mooie bijdrage.

Om in te schrijven kun je gebruik maken van onderstaande inschrijfformulier. Dat kun je hieronder downloaden. Als dat niet lukt stuur dan een mail naar: buijsdegraaff@ziggo.nl met het verzoek om het aanvraagformulier 150 jaar NUT voorschoten te ontvangen.

Als we je aanvraag hebben ontvangen en deze past binnen onze doelstelling, nodigen we je uit voor 27 juni.

De presentatie duurt 5 tot 7 minuten en mag je zelf vormgeven. We vinden het leuk als je een demonstratie geeft van het doel wat je voor ogen hebt of wat je club goed kan, etc. Gebruik je fantasie.

We kijken uit naar je inzending. Deze ontvangen we graag uiterlijk 15 mei 2019.

Aanvraagformulier NUT Voorschoten 150.docx