Zeg hallo tegen
medische animaties

Wij maken animaties over gecompliceerde medische onderwerpen voor socials, intranet, nieuwsbrieven én voor in de wachtkamer. We denken graag mee over implementaties. Laten we een verhaal vertellen?

In 5 stappen

  1. Hallo

Bij het eerste gesprek willen we achterhalen wat het doel is van de animatie en wat ervoor nodig is om dat doel te bereiken. Hier zullen wij ook vragen stellen om het verhaal zo goed mogelijk in te kaderen.

2. Wat is het verhaal?

Wij gaan aan de slag met het maken van een voorstel. Het verhaal is uitgetekend en wordt al met beelden uitgelegd. Is de inhoud correct?

3. Voeg magie toe!

Het verhaal wordt geanimeerd en komt tot leven! Samen met u beoordelen we het resultaat. Deze stap herhalen we totdat u 100% tevreden bent.

4. Rond het af

Om te controleren of we voldaan hebben aan ons oorspronkelijke doel leggen we de animatie voor aan de desbetreffende patiëntenvereniging. Indien daar verbeterpunten uitkomen wordt dit verwerkt in de uiteindelijke animatie.

5. Implementeer

De animatie is afgerond en nu wordt er aandacht besteed aan hoe we dit gaan inzetten. Denk aan plaatsen op intranet, e-mail of via monitors in de wachtkamers.

Klaar om te starten?

Stuur een mail via onderstaande knop

Stuur een mail:

contacthellomedic@gmail.com