Velkommen til HavkajakTeamNord (HTN)

Er du klar til masser af oplevelser med vand, hygge, motion, venskaber, udfordringer og fantastisk natur..... så er HavkajakTeamNord måske noget for dig.

HavkajakTeamNord er en lille havkajakklub placeret ved Strandby Havn på Nordjyllands skønne østkyst. Vores daglige rovand går enten nordpå mod Skagen, sydpå mod Palmestranden eller østpå mod Danmarks største stenrev Hirsholmene.

Vi er en klub for alle, der ønsker at ro havkajak, uanset niveau og erfaring. Vi elsker at komme ud på vandet og opleve naturen og dyrelivet på nærmeste hold. Havkajakken og dens uendelige muligheder indenfor turoplevelser og teknik, giver os mulighed for at udleve vores drømme og lidenskab.

Klubben er drevet af medlemmerne, og vi lægger vægt på at alle kan byde ind med idéer til aktiviteter. Der bliver i fællesskab arrangeret ro-aftener på hverdage, teknik-aftener og fællesture både rundt om i Danmark og i Norge.

Vores klubfaciliteter ligger lige ved kajkanten, og vi nyder at have en stor lækker havn at lege i. Hvis vejret er for voldsomt uden for havnen, kan vi altid finde læ i havnen, hvilket langs kanten rundt giver en 3,5 km tur.

Vi er en klub uden mange regler, og vi tror på frihed i egen kajak. Vi har selvfølgelig fokus på sikkerhed og uddanner alle medlemmer til at færdes sikkert på havet alene og i grupper. Minimum to gange årligt holder vi badedag, hvor vi får kendskab til egne og andres færdigheder.