Kit Niaga

Stater Kit For Bisnes


JOMFB

Anda ingin automasikan bisnes anda di FB? Aplikasi yang canggih ini akan membantu uruskan jualan anda di Facebook secara pantas & autopilot!

www.JOMFB.com


AUTOFESBUK

Ingin post iklan anda ke FB Group dengah mudah? Gunakan sistem AutoFB untuk autopost iklan anda ke group-group FB secara konsisten dengan mudah.

www.AutoFesbuk.com

Anda tidak perlu celik teknologi untuk membina laman web e-dagang anda dengan EasyStore. Mereka mempunyai semua yang anda perlukan untuk membina dan mengembangkan jenama anda bila-bila masa, di mana sahaja.

www.easystore.co


Anda Menjalankan Bisnes Online?

Pening Uruskan Bisnes Online Anda?

Pastinya OnPay Jawapan Anda!

Sistem OnPay ialah aplikasi berasaskan web yang direkabentuk untuk menguruskan tempahan, jualan, pelanggan, peserta dan lain-lain lagi. Dengan pelbagai ciri yang menarik, anda boleh mula menggunakannya secara percuma, selama 3 bulan.

www.onpay.my


Panduan Bisnes Burger

Rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan sampingan atau secara sepenuh-masa dengan bisnes burger hingga mampu menjana pendapatan sekurang-kurangnya 5 angka sebulan.

Dari Meja Pengurus Stall Burger :

Afiq Dato’Rusly,

Jurulatih Usahawan Makanan & Masakan Komersial Terkemuka MalaysiaRE: Rahsia-Rahsia Membina Bisnes Burger Yang Lumayan & Stabil TERBONGKAR!

Memperkenalkan …Ebook Bisnes Burger – “Panduan Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger!”

www.BisnesBurger.com


Panduan Bisnes Air Balang

Anda mungkin berfikir… “Kalau dengan hanya menjual 3 balang air sahaja dah boleh dapat RM7,000… Maka, kalau saya jual 15 balang air, saya mungkin boleh dapat RM35,000!”

Panduan Memulakan Bisnes Air Balang!

Ebook ini saya tulis berdasarkan pengalaman peniaga berniaga air balang sejak tahun 2008. Di dalam ebook ini terdapat banyak ilmu serta tips yang saya kongsikan.. meliputi panduan, strategi, resepi air paling laris, teknik pemasaran, pengurusan serta operasi bisnes air balang di bazar-bazar dan karnival.

www.BisnesAiskrim.com


SITES INTRO

Anda ingin bina website dan miliki domain hosting dengan harga bajet? SITES INTRO sedia membantu. 300++ ready templates disediakan untuk mudahkan anda hasilkan website!

www.sites.my


VIRALME

Anda mahu share link dan pada masa yang boleh monitor traffic atau masukkan FB Pixel? VIRALME sedia membantu. Make your link go viral!

www.ViralMe.me


DESIGN PRO

Tiada masa untuk hasilkan design iklan yang menarik? Jangan risau, dapatkan DESIGNPRO yang menyediakan koleksi design iklan yang profesional yang boleh diedit melalui Power Point sahaja!

www.DesignPro.my


9/10 Rezeki Perniagaan:

Dari SOLOpreneur ke ENTREpreneur menjadi GLOBALpreneur

Cara Mulakan dan Kembangkan Perniagaan Ke Tahap Yang Lebih Tinggi Dengan Modal MinimaEbook Buat Duit Dengan Bisnes Baju Bundle

Bisnes Home Tuition

"Panduan Step-by Step Memulakan" Bisnes Home Tuition!

Bisnes Shopee

Mari Saya Tunjukkan Cara Bagaimana Berniaga Di Shopee Dengan Betul Sehingga Mampu Menjana Sale 4 Angka Seminggu!

Jutawan Homestay

Panduan Urus Homestay Gaya Jutawan