Tietoja
Інформація


Ukraina-keskus sijaitsee Lyseolla alarakennuksessa, Birger Jaarlin katu 6.

Keskus on kohtaamispaikka ukrainalaisille ja heitä auttaville. Keskuksen kautta jaetaan materiaaliapua, ohjataan tulijoita oikeiden viranomaisten puoleen, huolehditaan tulijoiden sosiaalista tarpeista ja hyvinvoinnista, järjestetään toimintaa ja tapahtumia sekä jaetaan oikeaa informaatiota.

Ukraina-keskukselle ovat tervetulleita tuottamaan toimintaa yhdistykset, yritykset ja yksittäiset henkilöt. Keskus tarjoaa tilat ja tiedottaa toiminnasta, itse toiminta ja mahdolliset luvat (teostolupa tms.) ovat toimintaa tuottavan tahon vastuulla. Toiminnan on oltava avointa ja maksutonta, mutta kohtuumäärissä on mahdollista markkinoida omaa toimintaa.

Toimintaa voi tuottaa vain yhden kerran tai vaikka koko kevään ajan. Olisiko sinulla tai teillä intoa järjestää vaikkapa kokkausilta tai tanssipaja? Haluaisitko tulla kertomaan Hämeenlinnan urheilu- tai muista harrastusmahdollisuuksista?

Ota yhteyttä! ukrainakeskushameenlinna@gmail.comIso kiitos Hämeenlinnan kaupungille, tilapalveluille ja virkamiehille todella nopeasti reagoinnista tilojen saamiseksi käyttöön!

Yhdistys on perustettu 20.3.2022

Український центр знаходиться у маленькій будівлі ліцею на розі вулиць Lukiokatu та Rauhankatu.

Центр є місцем для зустрічі українцям і тим, хто їм допомагає. Тут працює допомога речами першої необхідності, дають потрібну информацію та організують гуртки, майстер-класи, події. В центрі також будуть пояснювати, як знайти роботу шукачам.


Приватні особи, організації, компанії, всі запрошуються до допомоги разом з нами. Центр має для цього приміщення і має можливість інформувати про зустрічі. Відповідальність за діяльність належить організаторам. Вона повина бути відкритою та безкоштовною. Організатори мають можливість рекламувати свою діяльність, також за межами центру.

Ви можете надати заняття одноразово або на протязі всієї весни. Наприклад: Бажаєте огранізувати майстер-клас з приготування смачної страви або відкрити танцьвальний клас? Чи прийти та розповісти про можливість займатися спортом чи історію Хямеенлінна?

Пишіть нам: ukrainakeskushameenlinna@gmail.com

Засновано 20.03.2022

Hämeenlinnan Ukraina-keskus ry

y: 3275845-7
Tilinumero: FI40 5680 0020 5856 71

Säännöt

Toimintasuunnitelma 2022

Talousarvio 2022

Tietosuojaseloste

Meillä on vastuu- ja talkoovakuutus vakuutusyhtiö Turvassa


Yhdistyksen tarkoituksena on tukea paikkakunnalla olevia ukrainalaisia ja auttaa heitä kotoutumaan Suomeen ja Hämeenlinnaan.

Kevään tärkein tavoite on toiminnan käynnistäminen ja avun tarjoaminen paikkakunnalle tulleille ukrainalaisille.

Yhdistyksen arvoina ovat yhteisöllisyys, osallisuus, rasisminvastaisuus, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus.


Keskuksen vastaava

Janne Rouhainen

p./тел. 040 610 7887


Yhdistyksen hallitus
Управління організацією

Iija Filén, puheenjohtaja iija.filen@gmail.com

Maiju Lehto

Janne Rouhiainen

Päivi Lilja

Anne LaatikainenToimintamme mahdollistavat:

Hämeenlinnan kaupunki

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Hauhon Säästöpankkisäätiö

Rengon säästöpankkisäätiö

Memoera

Finnish Ore Oy

RTV-Yhtymä Hämeenlinna

Tori Apteekki

Pirksun

Hannu Rintaluoma

Hyvän tahdon ruokaverkosto

Hämeenlinnan Ukraina-keskuksen kannatusjäsenet
Члени-спонсори Українського центру району Хямеенлінна
Ota yhteyttä!

ukrainakeskushameenlinna@gmail.com

p./тел. 040 610 7887

https://www.facebook.com/ukrainakeskushml