Skrubbhågveien

01.11.18

Da er alle i Skrubbhågveien som har bestilt,aktive på fiberbredbånd levert av Hålogaland Kraft Bredbånd AS med et par unntak.

240918:

Etter en periode med detaljplanlegging er vi klare for graving i Skrubbhågveien. Gravemaskinene er straks klare til å ta tak...

Vi håper dere har forståelse for at det blir økt anleggstrafikk i en periode.

Det vil bli lagt av fiberrør i tomtegrensen til din eiendom dersom du har bestilt fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS / Altibox.

Herfra og inn til husveggen må du ordne med å få gravd dette ned. Det er ingen bestemte krav til dybde, men de fleste graver det ned 10 - 20 cm under torva. Til dette du bruke rør som du får av våre maskinkjørere. Rør er selvfølgelig GRATIS!

Snakk med noen av våre maskinkjørere så gir de deg gode råd.

Dersom du har bestilt fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS ( Altibox ) vil du i nærmeste framtid bli kontaktet slik at vi kan montere utstyr innvendig i din bolig/leilighet.

VIKTIG: For deg som har bestilt fibertilknytning fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS (Altibox) er det viktig at du sier opp de tjenestene du har i dag innen 30. september 2018.

Leveranse og oppkobling til Altibox vil skje innen 1. november 2018

Vi ønsker å sikre oss at alle som er interessert i fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS / Altibox, og ber derfor deg som ikke har bestilt ta kontakt med din kontaktperson hos Installasjonsservice:

    • Arne Aronsen tlf 90855095

Les mer om fiberutbygginga ved å klikke på: