Skjærveien

01.11.18

Da er alle i Skjærveien som har bestilt,aktive på fiberbredbånd levert av Hålogaland Kraft Bredbånd AS

01.11.18

Homenet / Relacom har overtatt ansvaret med å få asfaltert etter gravearbeider i deler av Skjærveien der det kun er gravd rør for Hålogaland Bredbånd AS

26.09.18

VIKTIG for deg som bor i Skjærveien 7 - 19 og Revsbakken 11:

Dersom du har bestilt fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS ( Altibox ) vil du i nærmeste framtid bli kontaktet slik at vi kan montere utstyr innvendig i din bolig/leilighet.

VIKTIG: For deg som har bestilt fibertilknytning fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS (Altibox) er det viktig at du sier opp de tjenestene du har i dag innen 30. september 2018.

Leveranse og oppkobling til Altibox vil skje innen 1. november 2018

01.09.18

Da er alle i Skjærveien 1 - 6 som har bestilt,aktive på fiberbredbånd levert av Hålogaland Kraft Bredbånd AS

03.07.18

Vi starter gravearbeid i Nordmarkveien mot Skjærveien i dag. Håper at dere har forståelse for at det blir anleggstrafikk en periode framover. Vi regner med at Nordmarkveien er ferdig ila 3 dager fra dagens dato. Deretter ned i Skjærveien.

Det vil bli lagt av fiberrør i tomtegrensen til din eiendom dersom du har bestilt fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS / Altibox.

Herfra og inn til husveggen må du ordne med å få gravd dette ned. Det er ingen bestemte krav til dybde, men de fleste graver det ned 10 - 20 cm under torva. Til dette du bruke rør som du får av våre maskinkjørere. Rør er selvfølgelig GRATIS!

Snakk med noen av våre maskinkjørere så gir de deg gode råd.


Dersom du fortsatt ikke har bestilt fibertilknytning og Altibox ber vi deg ta kontakt med:

    • Arne Aronsen tlf 90855095

Les mer om fiberutbygginga ved å klikke på: