Nypeveien

01.08.18

Da er alle i Nypeveien som har bestilt,aktive på fiberbredbånd levert av Hålogaland Kraft Bredbånd AS

01.11.18

Homenet / Relacom har overtatt ansvaret med å få asfaltert etter gravearbeider i Nypeveien der det kun er gravd rør for Hålogaland Bredbånd AS

I uke 22 starter gravearbeidet i Bynndalsveien.

Når gravearbeidet her er ferdig vil Bregnehaugen og Nypeveien være de neste veiene som får fiber i gata. Vi håper dere har forståelse for at det blir økt anleggstrafikk i en periode.

Det vil bli lagt av fiberrør i tomtegrensen til din eiendom dersom du har bestilt fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS / Altibox.

Herfra og inn til husveggen må du ordne med å få gravd dette ned. Det er ingen bestemte krav til dybde, men de fleste graver det ned 10 - 20 cm under torva. Til dette du bruke rør som du får av våre maskinkjørere. Rør er selvfølgelig GRATIS!

Snakk med noen av våre maskinkjørere så gir de deg gode råd.

Vi ønsker å sikre oss at alle som er interessert i fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS / Altibox, og ber derfor deg som ikke har bestilt ta kontakt med din kontaktperson hos Installasjonsservice:

    • Arne Aronsen tlf 90855095

Les mer om fiberutbygginga ved å klikke på:


03.07.18

I dag kan koblet vi opp kundene i Bynndalsveien, og Nypeveien til norges beste bredbåndstjeneste levert av Hålogaland Kraft Bredbånd AS. Om det er flere som ønsker fiber til huset så ta kontakt med oss. tlf 90855095

13.06.18

Da er Nypeveien ferdig gravd og fiberrør lagt ned. Vi må igjen takke for din tålmodighet i forbindelse med gravingen. Nå er det Bregnehaugen som står for tur. Vi vil også takke for "nye" kunder i Nypeveien. Flott at flere ser at vår leverandør Hålogaland Bredbånd har et godt produkt som dere gjerne vil ha lagt inn i boligen.