Bynndalsveien

01.11.18

Homenet / Relacom har overtatt ansvaret med å få asfaltert etter gravearbeider i Bynndalsveien.

01.08.18

Da er alle i Bynndalsveien som har bestilt,aktive på fiberbredbånd levert av Hålogaland Kraft Bredbånd AS

Til alle i Bynndalsveien så vil dere være de første som får besøk av gravemaskinen i gata. Vi håper at dere har forståelse for at det blir anleggstrafikk en periode framover. Hvis alt går etter planen vil det bli oppstart i løpet av uke 21 / 22. Selve gravearbeidet startes opp i uke 22.

Det vil bli lagt av fiberrør i tomtegrensen til din eiendom dersom du har bestilt fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS / Altibox.

Herfra og inn til husveggen må du ordne med å få gravd dette ned. Det er ingen bestemte krav til dybde, men de fleste graver det ned 10 - 20 cm under torva. Til dette du bruke rør som du får av våre maskinkjørere. Rør er selvfølgelig GRATIS!

Snakk med noen av våre maskinkjørere så gir de deg gode råd.

Vi ønsker å sikre oss at alle som er interessert i fiber fra Hålogaland Kraft Bredbånd AS / Altibox, og ber derfor deg som ikke har bestilt ta kontakt med din kontaktperson hos Installasjonsservice:

    • Arne Aronsen tlf 90855095

-----------------------------------------------------------------------------------

03.07.18

I dag kan koblet vi opp kundene i Bynndalsveien, og Nypeveien til norges beste bredbåndstjeneste levert av Hålogaland Kraft Bredbånd AS. Om det er flere som ønsker fiber til huset så ta kontakt med oss. tlf 90855095

25.06.18

VIKTIG! Dere som har fått sms fra oss må si opp tjenestene hos nåværende leverandør innen 30. juni 2018.

Onsdag den 27. juni begynner vi å teste linjene. Første kunde i Bynndalsveien vil være oppkoblet og klar til å bruke både internett og tv på sin fiberkabel allerede torsdag den 28.

01.06.18

Da har vi tatt helg :-) Tusen takk for at dere har vist forståelse for litt " bråk " i gata de siste dagene. Hyggelig er det også at vi har fått nye bestillinger på Altibox denne uka fra Bynndalsveien. God Helg!

29.05.18

Da er gravemaskinene i full gang i Bynndalsveien. ( se video under )Vi håper du har forståelse for at det blir litt anleggstrafikk noen dager. Vi skal gjøre alt hva vi kan for å få gata ryddet og asfaltert så snart som mulig. Om det skulle være noen spørsmål. Ring Arne Aronsen, tlf 90855095

Les mer om fiberutbygginga ved å klikke på: