Gym Konkurs

Eleiko Hemmagympaket

Eleiko-paketet innehåller Eleiko-Skivstång, Bänk, Ställbar Ställning och två viktskivor av varje vikt 20,15,10,5 + 2,5kg + 1,25kg.

Bygg ett Hemmagym PRO som du faktiskt kommer att använda med skräddarsydda paket för styrke- och konditionsträning. Spar både pengar och tid!

Våra Hemmagym PRO & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym, sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym.

Kettlebells på GymAuktion

Competition Kettlebell 8kg GrandMaster är ett utmärkt redskap för ökad styrka, koordination, stabilitet och uthållighet. Perfekt för hemmaträning.

2st nya Kettlebells 4kg är kettlebells, eller "girya" som det heter på ryska, är ett traditionellt ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag eller en boskapsklocka.

Ny Kettlebell Ziva PRO 24kg gummi

Kettlebell Ziva PRO har en kärna av gjutet stål och en yta i mycket slitstarkt gummi, som gjort för crossfit, uthållighetsträning

Köp hantlar här på GymAuktioner

Hantlar Online På GymAuktion

Köp nya eller begagnade Hantlar i Gymkvalitet!

Hantlar är ett otroligt bra träningsredskap som i princip kan användas till att träna alla muskler i hela kroppen, om man bara har tillräckligt med fantasi eller kunskap om övningar.

Alla borde ha Hantlar sitt hemmagym med ett stort eller lite hantelset. De hantlar du behöver för att kunna träna bra hemma tar ju väldigt lite plats i hemmet.

Hantlar är ett otroligt bra träningsredskap

Fördelen med hantlar är att du, med rätt övningar, får en komplett träning för hela kroppen.
Till skillnad från en skivstång med stora viktskivor är det även enkelt att förvara hantlar utan att de hamnar i vägen.
Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac, & Cybex. ​
Hantlar är ett klassiskt träningsredskap och passar både i professionella gym, företagsgym och hemmagym.
De är otroligt mångsidiga och kan användas för att träna de flesta muskelgrupper.
Vi är experter på gymutrustning och har hantlar för hemmagym, företagsgym, hotellgym och träningsanläggningar och vi erbjuder ett brett sortiment av Hantlar på GymAuktioner, som är ett otroligt bra träningsredskap.