Guminők

A guminők története nagyon régre nyúlik vissza és kezdetben egyáltalán nem voltak olyan esztétikusak, mint napjainkban. Az első guminők gyakorlatilag csak kitömött zsákok, vagy hordók voltak és a hajósok használták őket a nőnélküli unalmas, hetekre, ha nem hónapokra nyúló utazások során. Elég bizarrul hangzik, ugye? Képzeld el, milyen élményt őőő akarom mondani „élményt” nyújthattak ezek a nőkhöz abszolút nem hasonlítható szexeszközök.

Na jó, talán jobb, ha el sem képzeled.

Szerencsére mára már rendkívül esztétikus eszközök vannak a piacon. Már a 2. világháború alatt is elkezdtek női formát ölteni a gumibabák. Mára olyannyira előrehaladott a dolog, hogy napjainkban (ha nem is Magyarországon) már beszerezhetők olyan robotikus, okos gumibabák, melyek megjelenésükben is nőiesebbek, mint sok valódi nő. (Nem akartam udvariatlan lenni, de így van. Nézzetek csak róluk videókat, tényleg abszolút elképesztő a létezésük.)

A guminők nem csak a magányos éjszakákon jöhetnek jól, sokan a hétköznapi (páros) szex során is kedvelten alkalmazzák. Végül is, ha belegondolunk egy kis fantáziával olyan lehet az élmény, mintha a páros egy harmadik félt vonna be az együttlétbe. Ráadásul nem kell attól félni, hogy a páros másik (élő) tagja féltékeny lesz a harmadik, kevésbé aktív félre.

A hölgyek örömére mára már nem csak női gumibabák vannak, hanem férfi alakot öltöttek is. A gumipasik sokszor híres színészekről, vagy énekesekről lettek formázva. Így beszerezhető akár egy Justin Bieber is… Mennyivel lenne izgalmasabb a szex, ha néhány erotikus jelenet erejéig betársulna a helyes Justin?

A babák egyébként nem csak szexre jók, hanem feldobhatják a hangulatot egy lánybúcsún, vagy legénybúcsún is. Sok izgalmas feladat, no meg persze emlékezetes élmény és fotó születhet abból, ha a partyba egy gumibaba is hivatalos. Képzeld csak el, ahogy a legjobb haverod végigsétál a fővároson kéz-a kézben egy guminővel. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a későbbiekben, ahogyan esetleg kezdenek egyre egyszínűbbé válni a házas évek milyen jól fog jönni az a baba.


guminők